METODE OCJENJIVANJA HRANIDBENE VRIJEDNOSTI KRMIVA

METODE OCJENJIVANJA HRANIDBENE VRIJEDNOSTI KRMIVA

  • Uređeno prije: 7mj
  • 85
  • Nema stručne ocjene
  • DOCX

    Obrazovni detalji

    Vrsta obrazovnog sadržaja

    Tekst, Didaktičko-metodičke upute za učenike s posebnim odgojno-obrazovnim potrebama, Zadaci za vježbu, Digitalni obrazovni sadržaj

    Kome je materijal namijenjen

    učiteljima i nastavnicima

    Razina interaktivnosti

    srednja razina interaktivnosti

    Dob ciljane skupine

    srednjoškolska dob

    Vrijeme potrebno za obradu

    jedan do tri sata

    Način korištenja materijala

    Tehnički detalji

    Format

    docx

    Veličina

    0.06 MB

    Ostali detalji

    Plaćanje

    ne

    Komentari

    Nema komentara