METODE OCJENJIVANJA HRANIDBENE VRIJEDNOSTI KRMIVA

METODE OCJENJIVANJA HRANIDBENE VRIJEDNOSTI KRMIVA

  • Uređeno prije: 7mj
  • 85
  • Nema stručne ocjene
  • DOCX

    Opis materijala

    Materijal se odnosi na gradivo iz predmeta Hranidba životinja u 1. razredu Agrotehničara - metode ocjenjivanja hranjive vrijednosti krmiva. Materijal je namjenjen radu sa učenicima koji se školuju po prilagođenom ili individualiziranom programu a sadrži i list za ponavljanje.

    Doprinosi

    Mirela Marković, Osobe ili ustanove koje objavljuju materijal

    Osoba ili ustanova koja objavljuje materijal

    Kategorija materijala

    • Obrazovni sadržaji-> Strukovne škole-> Poljoprivreda, prehrana i veterina-> Poljoprivreda-> Poljoprivredni tehničar - biljne proizvodnje
    • Obrazovni sadržaji-> Strukovne škole-> Poljoprivreda, prehrana i veterina-> Poljoprivreda-> Poljoprivredni tehničar - stočar
    • Obrazovni sadržaji-> Strukovne škole-> Poljoprivreda, prehrana i veterina-> Poljoprivreda-> Poljoprivredni tehničar - opći
    • Obrazovni sadržaji-> Strukovne škole-> Poljoprivreda, prehrana i veterina-> Poljoprivreda-> Agroturistički tehničar
    • Obrazovni sadržaji-> Strukovne škole-> Poljoprivreda, prehrana i veterina-> Poljoprivreda-> Agrotehničar
    • Obrazovni sadržaji-> Strukovne škole-> Poljoprivreda, prehrana i veterina-> Poljoprivreda-> Stočar
    • Obrazovni sadržaji-> Strukovne škole-> Poljoprivreda, prehrana i veterina-> Poljoprivreda-> Poljoprivredni gospodarstvenik

    Skraćeni naziv

    HRANJIVA VR. KRMIVA

    Vrsta materijala

    DOS

    Uvjeti iskorištavanja

    Imenovanje (CC BY)

    Način pristupa

    Otvoreni pristup

    Jezik

    hrvatski - standardni

    Datum izrade materijala

    07.04.2025.

    Tagovi

    poljoprivreda, krmiva, prilagođeni digitalni sadržaji, hranidba životinja

    Datum unosa materijala

    07.04.2025.

    Status materijala

    Gotov materijal

    Verzija

    1

    Komentari

    Nema komentara