Opis materijala
Nakon obrade nastavne jedinice učenici će moći:
- definirati tjestenine
- nabrojiti sastojke za proizvodnju tjestenine
- podijeliti tjestenine prema različitim kriterijima
- opisati načine skladištenja tjestenina
- odgovoriti na pitanja za ponavljanje
Doprinosi
Eva Jurčić, Autor
Eva Jurčić, Osobe ili ustanove koje objavljuju materijal
Osoba ili ustanova koja objavljuje materijal
Kategorija materijala
- Obrazovni sadržaji-> Strukovne škole-> Turizam i ugostiteljstvo-> Ugostiteljstvo-> Konobar
Bilješke
Sustav javlja da ne može učitati prezentaciju, potrebno ju je preuzeti.
Skraćeni naziv
Tjestenine
Vrsta materijala
DOS
Uvjeti iskorištavanja
Otvoreni sadržaj
Način pristupa
Otvoreni pristup
Jezik
hrvatski - standardni
Datum izrade materijala
12.01.2021.
Tagovi
brašno, TJESTENINA, skladištenje
Datum unosa materijala
11.01.2021.
Status materijala
Gotov materijal
Verzija
1.0
Preporučeni materijali
Tjestenine
Eva Jurčić
Predavanje; prezentacija
Obrazovni sadržaji • Strukovne škole • Turizam i ugostiteljstvo • Ugostiteljstvo
PPTX
Senzorska analiza tjestenine
Šeherzada Šaini Talić
Predavanje; prezentacija
Obrazovni sadržaji • Strukovne škole • Poljoprivreda, prehrana i veterina • Prehrana
PPTX
Komentari