Opis materijala
Godišnji izvedbeni kurikul za modul Organizacija rada u ugostiteljstvu i to SIU Poslovanje poduzeća u turizmu i ugostiteljstvu
GIK sadrži odgojno-obrazovne ishode, opis modula, praćenje i vrednovanje.
Doprinosi
Davor Relja, Osobe ili ustanove koje objavljuju materijal
Osoba ili ustanova koja objavljuje materijal
Kategorija materijala
- Obrazovni sadržaji-> Strukovne škole-> Turizam i ugostiteljstvo-> Turizam-> Hotelijersko-turistički tehničar
- Obrazovni sadržaji-> Strukovne škole-> Turizam i ugostiteljstvo-> Ugostiteljstvo-> Konobar
- Obrazovni sadržaji-> Strukovne škole-> Turizam i ugostiteljstvo-> Ugostiteljstvo-> Kuhar
Skraćeni naziv
Turizam i ugostiteljstvo
Vrsta materijala
DOS
Uvjeti iskorištavanja
Copyright - Sva prava zadržana
Način pristupa
Otvoreni pristup
Jezik
hrvatski - standardni
Datum izrade materijala
11.06.2025.
Datum unosa materijala
21.06.2025.
Status materijala
Gotov materijal
Preporučeni materijali
Radionica u gradskom Muzeju Virovitica
Izabela Špiranec
praktikum
Informativni i dokumentarni sadržaji • Ostalo
DOC
108 neurorazvojnih izazova za rad u učionici i vani (za sve razrede) - francuski jezik
Danijela Valenta
nastavni listići
Obrazovni sadržaji • Osnovne škole • 4. razred • Zdravlje
DOCX
Komentari