Opis materijala
Godišnji izvedbeni kurikul za modul Organizacija rada u ugostiteljstvu i to SIU Radni procesi u ugostiteljstvu
GIK sadrži odgojno-obrazovne ishode, opis modula, praćenje i vrednovanje.
Doprinosi
Davor Relja, Osobe ili ustanove koje objavljuju materijal
Davor Relja, Autor
Osoba ili ustanova koja objavljuje materijal
Kategorija materijala
- Obrazovni sadržaji-> Strukovne škole-> Turizam i ugostiteljstvo-> Ugostiteljstvo-> Konobar
- Obrazovni sadržaji-> Strukovne škole-> Turizam i ugostiteljstvo-> Ugostiteljstvo-> Kuhar
Skraćeni naziv
ugostiteljstvo
Vrsta materijala
DOS
Uvjeti iskorištavanja
Copyright - Sva prava zadržana
Način pristupa
Otvoreni pristup
Jezik
hrvatski - standardni
Datum izrade materijala
10.11.2025.
Datum unosa materijala
22.12.2025.
Status materijala
Gotov materijal
Preporučeni materijali
GIK Organizacija rada u ugostiteljstvu, SIU: Radni procesi u ugostiteljstvu
Davor Relja
priručnik
Obrazovni sadržaji • Strukovne škole • Turizam i ugostiteljstvo • Ugostiteljstvo
PDF
GIK Maloprodaja, SUI: Tržište i trgovina
Davor Relja
priručnik
Obrazovni sadržaji • Strukovne škole • Ekonomija, trgovina i poslovna administracija • Trgovina
PDF
Komentari