Naslovnica
Materijali
Svi materijali
Kolekcije
Virtualni repozitorij odobrenih materijala
E-upisi
e-Škole
e-Škole
e-Škole DOS
Interaktivni sadržaji za međupredmetne teme
Scenariji poučavanja
Razvoj digitalnih kompetencija
e-Škole EduBlic
O e-Škole DOS-evima
O scenarijima poučavanja
O Edutoriju
O Edutoriju
Pristupačnost
Sadržaj Edutorija
Rječnik važnih pojmova
Kontakt
Uvjeti korištenja
Pomoć i podrška
Pomoć i podrška
Upute za korištenje
Pitanja i odgovori
Opće obavijesti
Prijava / Registracija
Povrće i upotreba povrća u kulinarstvu; prošireni meni
Povrće i upotreba povrća u kulinarstvu; prošireni meni
Obrazovni sadržaji • Strukovne škole • Turizam i ugostiteljstvo • Ugostiteljstvo
Autori
Uređeno prije: 6mj
109
Nema stručne ocjene
DOCX
Pregled materijala
Preuzmite
Ostale akcije
Dodajte u kolekciju
Dodajte u favorite
Pregled materijala
Osnovni detalji
Obrazovni i tehnički detalji
Fotografije
Stručna ocjena
Povezani materijali
Obrazovni i tehnički detalji
Osnovni detalji
Fotografije
Stručna ocjena
Povezani materijali
Obrazovni detalji
Vrsta obrazovnog sadržaja
Završni i seminarski radovi
Kome je materijal namijenjen
učenicima
Razina interaktivnosti
niska razina interaktivnosti
Tehnički detalji
Format
docx
Veličina
0.04 MB
Ostali detalji
Plaćanje
ne
Komentari
Nema komentara
Preporučeni materijali
Umaci
nastavna skripta
Obrazovni sadržaji • Strukovne škole
PDF
Preuzmite
Uređeno prije: 2d
40
Preuzimanje
Kviz: Naredbe za uređivanje objekata (kartica Modify) u AutoCAD-u
Biljana Radišić
digitalni obrazovni sadržaji
Obrazovni sadržaji • Strukovne škole
Uređeno prije: 3d
1
Komentari