Opis materijala
Glavna tema završnog rada je povrće i upotreba povrća u kulinarstvu i gastronomiji. Kroz meni koji je predstavljen u radu, izuzev deserta, povrće je sastavni dio jela odnosno čini bitnu sastavnicu.
Povrće je namirnica koja se često koristi u gastronomiji i nemoguće je zamisliti gastronomiju bez povrća. Osim toga, povrće je jako zdrava namirnica i suvremena nutricionistička znanost ističe važnost povrća za prehranu čovjeka.
Doprinosi
Lučiana Kučić, Autor
Osoba ili ustanova koja objavljuje materijal
Kategorija materijala
- Obrazovni sadržaji-> Strukovne škole-> Turizam i ugostiteljstvo-> Ugostiteljstvo-> Kuhar
- Informativni i dokumentarni sadržaji-> Ostalo
Skraćeni naziv
Prošireni meni
Vrsta materijala
DOS
Uvjeti iskorištavanja
Copyright - Sva prava zadržana
Način pristupa
Otvoreni pristup
Jezik
hrvatski - standardni
Datum izrade materijala
08.05.2025.
Tagovi
: hrana
Datum unosa materijala
05.06.2025.
Status materijala
Gotov materijal
Preporučeni materijali
Sukobljavaju li se znanost i Biblija?
Sani Gilja
Priprema za nastavni sat
Obrazovni sadržaji • Osnovne škole • 8. razred • Vjeronauk
1.3.MS Access- Izrada tablice i upisnog obrasca te unos podataka
digitalni obrazovni sadržaji
Obrazovni sadržaji • Srednje škole - opći predmeti • 1. razred • Informatika
MKV
Komentari