Povrće i upotreba povrća u kulinarstvu; prošireni meni

Povrće i upotreba povrća u kulinarstvu; prošireni meni

  • Uređeno prije: 6mj
  • 109
  • Nema stručne ocjene
  • DOCX

    Opis materijala

    Glavna tema završnog rada je povrće i upotreba povrća u kulinarstvu i gastronomiji. Kroz meni koji je predstavljen u radu, izuzev deserta, povrće je sastavni dio jela odnosno čini bitnu sastavnicu. Povrće je namirnica koja se često koristi u gastronomiji i nemoguće je zamisliti gastronomiju bez povrća. Osim toga, povrće je jako zdrava namirnica i suvremena nutricionistička znanost ističe važnost povrća za prehranu čovjeka.

    Doprinosi

    Lučiana Kučić, Autor

    Osoba ili ustanova koja objavljuje materijal

    Kategorija materijala

    • Obrazovni sadržaji-> Strukovne škole-> Turizam i ugostiteljstvo-> Ugostiteljstvo-> Kuhar
    • Informativni i dokumentarni sadržaji-> Ostalo

    Skraćeni naziv

    Prošireni meni

    Vrsta materijala

    DOS

    Uvjeti iskorištavanja

    Copyright - Sva prava zadržana

    Način pristupa

    Otvoreni pristup

    Jezik

    hrvatski - standardni

    Datum izrade materijala

    08.05.2025.

    Tagovi

    : hrana

    Datum unosa materijala

    05.06.2025.

    Status materijala

    Gotov materijal

    Komentari

    Nema komentara