PRIRUČNIK - POZNAVANJE ROBE - UPOZNAVANJE S PODJELOM I SASTOJCIMA HRANE, KONZERVIRANJEM NAMIRNICA TE KVARENJEM HRANE - za 10-20 nastavnih sati

PRIRUČNIK - POZNAVANJE ROBE - UPOZNAVANJE S PODJELOM I SASTOJCIMA HRANE, KONZERVIRANJEM NAMIRNICA TE KVARENJEM HRANE - za 10-20 nastavnih sati

  • Uređeno prije: 12mj
  • 221
  • Nema stručne ocjene
  • PDF

    Obrazovni detalji

    Vrsta obrazovnog sadržaja

    Priručnik, Skripta, Obrazovni modul, Cjeloviti obrazovni sadržaj, Digitalni obrazovni sadržaj

    Kome je materijal namijenjen

    učiteljima i nastavnicima, učenicima, javnosti

    Tehnički detalji

    Format

    pdf

    Veličina

    0.97 MB

    Ostali detalji

    Plaćanje

    ne

    Komentari

    Nema komentara