PRIRUČNIK - POZNAVANJE ROBE - UPOZNAVANJE S PODJELOM I SASTOJCIMA HRANE, KONZERVIRANJEM NAMIRNICA TE KVARENJEM HRANE - za 10-20 nastavnih sati

PRIRUČNIK - POZNAVANJE ROBE - UPOZNAVANJE S PODJELOM I SASTOJCIMA HRANE, KONZERVIRANJEM NAMIRNICA TE KVARENJEM HRANE - za 10-20 nastavnih sati

  • Uređeno prije: 12mj
  • 221
  • Nema stručne ocjene
  • PDF

    Opis materijala

    Otvoreni digitalni obrazovni sadržaj za predmet Poznavanje robe namijenjen je za 10 do 20 nastavnih sati i prilagođen programu zanimanja komercijalist u prvoj godini obrazovanja. Sadržaj služi kao temelj za usvajanje nastavnih jedinica učenicima u redovitom obrazovanju, a nastavnicima kao podsjetnik i pomoć u kreiranju nastavnih sadržaja. Osim toga, materijal je koristan i za pojedince koji žele položiti ovaj predmet u sklopu obrazovanja odraslih.

    Doprinosi

    Jadranka Dorešić, Osobe ili ustanove koje objavljuju materijal

    Osoba ili ustanova koja objavljuje materijal

    Kategorija materijala

    • Obrazovni sadržaji-> Strukovne škole-> Ekonomija, trgovina i poslovna administracija-> Ekonomija

    Skraćeni naziv

    UPOZNAVANJE S PODJELOM I SASTOJCIMA HRANE, KONZERVIRANJEM NAMIRNICA TE KVARENJEM HRANE

    Vrsta materijala

    DOS

    Uvjeti iskorištavanja

    Otvoreni sadržaj

    Način pristupa

    Otvoreni pristup

    Jezik

    hrvatski - standardni

    Datum izrade materijala

    01.11.2024.

    Datum unosa materijala

    30.11.2024.

    Status materijala

    Gotov materijal

    Komentari

    Nema komentara