Opis materijala
Digitalni obrazovni sadržaj prati nastavnu temu Energetska vrijednost hrane za predmet Poznavanje robe i prehrana za 3. razred smjer kuhar
Doprinosi
Jasminka Kalšan, Autor
Jasminka Kalšan, Osobe ili ustanove koje objavljuju materijal
Osoba ili ustanova koja objavljuje materijal
Kategorija materijala
- Obrazovni sadržaji-> Strukovne škole
- Obrazovni sadržaji-> Strukovne škole-> Turizam i ugostiteljstvo
- Obrazovni sadržaji-> Strukovne škole-> Turizam i ugostiteljstvo-> Ugostiteljstvo
- Obrazovni sadržaji-> Strukovne škole-> Turizam i ugostiteljstvo-> Ugostiteljstvo-> Kuhar
Bilješke
Skraćeni naziv
Energetska vrijednost hrane
Vrsta materijala
DOS
Uvjeti iskorištavanja
Imenovanje - Dijeli pod istim uvjetima (CC BY-SA)
Način pristupa
Otvoreni pristup
Jezik
hrvatski - standardni
Datum izrade materijala
16.11.2021.
Tagovi
piramida ishrane, postotak energije, biokemijski proces
Datum unosa materijala
08.10.2019.
Status materijala
Gotov materijal
Verzija
1.0
Preporučeni materijali
Globalni problemi suvremenih sustava proizvodnje i distribucije hrane
Ivan Ilišević
Priprema za nastavni sat
Obrazovni sadržaji • Osnovne škole • 8. razred • Održivi razvoj
DOCX
Energetska elektronika
Petar Rajaković
Predavanje; prezentacija
Obrazovni sadržaji • Strukovne škole
PPTX
Komentari