Hlađenje mesa - postupci hlađenja mesa

Hlađenje mesa - postupci hlađenja mesa

  • Uređeno prije: 26mj
  • 169
  • Nema stručne ocjene
  • PDF

    Opis materijala

    Prezentacija prikazuje postupke hlađenja mesa u mesnoj industriji, podjelu postupaka hlađenja i primjenu pojedinih sporih i brzih postupaka hlađenja. Isto tako iiznosi sesvrha brzog hlađenja mesa te važnost vremena hlađenja, temperature i kala hlađenja mesa u mesnim industrijama pri tehnološkim procesima prerade mesa. Tema je primjerena za učenike zanimanja mesar za drugi razred srednje strukovne škole klasičnog ili jedinstvenog modela obrazovanja, a teorijska znanja se lako primjenjuju u praktičnoj nastavi.

    Doprinosi

    Marijana Radić, Osobe ili ustanove koje objavljuju materijal

    Osoba ili ustanova koja objavljuje materijal

    Kategorija materijala

    • Obrazovni sadržaji-> Strukovne škole-> Poljoprivreda, prehrana i veterina-> Prehrana-> Prehrambeni tehničar
    • Obrazovni sadržaji-> Strukovne škole-> Poljoprivreda, prehrana i veterina-> Prehrana-> Mesar

    Bilješke

    Skraćeni naziv

    postupci hlađenja mesa

    Vrsta materijala

    DOS

    Uvjeti iskorištavanja

    Otvoreni sadržaj

    Način pristupa

    Otvoreni pristup

    Jezik

    hrvatski - standardni

    Datum izrade materijala

    28.12.2020.

    Tagovi

    Cijeđenje mesa, prethlađenje mesa, sporo hlađenje mesa, brzo hlađenje mesa, dvofazno hlađenje mesa, šok hlađenje, kalo hlađenja

    Datum unosa materijala

    27.12.2020.

    Status materijala

    Gotov materijal

    Verzija

    1.0

    Komentari

    Nema komentara