PPT - Konzerviranje mesa - hlađenje

PPT - Konzerviranje mesa - hlađenje

  • Uređeno prije: 26mj
  • 349
  • Nema stručne ocjene
  • PDF

    Opis materijala

    Prezentacija prikazuje nastavnom temu hlađenje mesa koja je dio cjeline konzerviranje mesa. Kroz temu će učenici moći definirati konzerviranje podijeliti načine konzerviranja usvojiti karakteristike hlađenja primijeniti važnost mikroklimatskih uvjeta uočiti pripremne radnje prije hlađenja mesa te na kraju sve ponoviti. Tema je primjerena za učenike zanimanja mesar za drugi razred srednje strukovne škole klasičnog ili jedinstvenog modela obrazovanja a teorijska znanja se lako primjenjuju u praktičnoj nastavi.

    Doprinosi

    Marijana Radić, Osobe ili ustanove koje objavljuju materijal
    Marijana Radić, Autor

    Osoba ili ustanova koja objavljuje materijal

    Kategorija materijala

    • Obrazovni sadržaji-> Strukovne škole
    • Obrazovni sadržaji-> Strukovne škole-> Poljoprivreda, prehrana i veterina
    • Obrazovni sadržaji-> Strukovne škole-> Poljoprivreda, prehrana i veterina-> Prehrana
    • Obrazovni sadržaji-> Strukovne škole-> Poljoprivreda, prehrana i veterina-> Prehrana-> Prehrambeni tehničar
    • Obrazovni sadržaji-> Strukovne škole-> Poljoprivreda, prehrana i veterina-> Prehrana-> Mesar

    Bilješke

    Vrsta materijala

    DOS

    Uvjeti iskorištavanja

    Otvoreni sadržaj

    Način pristupa

    Otvoreni pristup

    Jezik

    hrvatski - standardni

    Datum izrade materijala

    27.12.2020.

    Tagovi

    hlađenje, temperatura zraka, konzerviranje mesa, prohlađeno meso, ohlađeno meso, mikroklimatski uvjeti, cirkulacija zraka, ventilacija zraka, relativna vlažnost, priprema polovica mesa za hlađenje

    Datum unosa materijala

    26.12.2020.

    Status materijala

    Gotov materijal

    Verzija

    1.0

    Komentari

    Nema komentara