Opis materijala
Prezentacija prikazuje nastavnom temu hlađenje mesa koja je dio cjeline konzerviranje mesa. Kroz temu će učenici moći definirati konzerviranje podijeliti načine konzerviranja usvojiti karakteristike hlađenja primijeniti važnost mikroklimatskih uvjeta uočiti pripremne radnje prije hlađenja mesa te na kraju sve ponoviti. Tema je primjerena za učenike zanimanja mesar za drugi razred srednje strukovne škole klasičnog ili jedinstvenog modela obrazovanja a teorijska znanja se lako primjenjuju u praktičnoj nastavi.
Doprinosi
Marijana Radić, Autor
Marijana Radić, Osobe ili ustanove koje objavljuju materijal
Marijana Radić, Autor
Osoba ili ustanova koja objavljuje materijal
Kategorija materijala
- Obrazovni sadržaji-> Strukovne škole
- Obrazovni sadržaji-> Strukovne škole-> Poljoprivreda, prehrana i veterina
- Obrazovni sadržaji-> Strukovne škole-> Poljoprivreda, prehrana i veterina-> Prehrana
- Obrazovni sadržaji-> Strukovne škole-> Poljoprivreda, prehrana i veterina-> Prehrana-> Prehrambeni tehničar
- Obrazovni sadržaji-> Strukovne škole-> Poljoprivreda, prehrana i veterina-> Prehrana-> Mesar
Bilješke
Vrsta materijala
DOS
Uvjeti iskorištavanja
Otvoreni sadržaj
Način pristupa
Otvoreni pristup
Jezik
hrvatski - standardni
Datum izrade materijala
27.12.2020.
Tagovi
hlađenje, temperatura zraka, konzerviranje mesa, prohlađeno meso, ohlađeno meso, mikroklimatski uvjeti, cirkulacija zraka, ventilacija zraka, relativna vlažnost, priprema polovica mesa za hlađenje
Datum unosa materijala
26.12.2020.
Status materijala
Gotov materijal
Verzija
1.0
Preporučeni materijali
Jerkov hobi PPT
Grozdana Drašković
Digitalni obrazovni sadržaj
Obrazovni sadržaji • Osnovne škole • 4. razred • Vjeronauk
PPTM
Uloga obrazovanja u integraciji učenika izbjeglica (PPT)
Klaudija Kovač
autorizirano predavanje
Informativni i dokumentarni sadržaji • Erasmus
PPTX
Komentari