Opis materijala
Stjecanje znanja o lipidima uz adekvatnu upotrebu IKT-a unutar aktivnosti omogućuje se ostvarivanje obrazovnih ishoda te povezivanje sadržaja i usvajanje odgojnih vrijednosti poput razvijanja suradničkog učenja i jačanja svijesti o važnosti kvalitete hrane utjecaja lipida na zdravlje i čimbenicima koji utječu na razvoj srčanožilnih poremećaja.
Doprinosi
Željko Krstanac, Autor
Sunčana Mumelaš, Autor
Damir Sirovina, Autor
Ana Kodžoman Stanojević, Urednik
Osoba ili ustanova koja objavljuje materijal
Kategorija materijala
- Obrazovni sadržaji-> Srednje škole - opći predmeti
- Obrazovni sadržaji-> Srednje škole - opći predmeti-> 1. razred
- Obrazovni sadržaji-> Srednje škole - opći predmeti-> 1. razred-> Biologija
Bilješke
Vrsta materijala
DOS
Uvjeti iskorištavanja
Imenovanje - Nekomercijalno - Dijeli pod istim uvjetima (CC BY-NC-SA)
Način pristupa
Otvoreni pristup
Jezik
hrvatski - standardni
Datum izrade materijala
25.05.2018.
Tagovi
indeks tjelesne mase, Trigliceridi, fosfolipidi, steroidi, kolesterol, liposomi, micele
Datum unosa materijala
16.11.2017.
Status materijala
Gotov materijal
Verzija
1.2
Preporučeni materijali
Uravnotežen doručak
Ivana Katić
digitalni obrazovni sadržaji
Obrazovni sadržaji • Osnovne škole • 3. razred • Zdravlje
PDF
Aktivnost: Zauzeti se za sebe, 3. dobna skupina od 16. do 21. godine
Majda Kurbalić, Nataša Tomljanović
digitalni obrazovni sadržaji
Obrazovni sadržaji • Posebni programi • Socijalizacija/Socijalne vještine • 3. dobna skupina
DOCX
Komentari