Opis materijala
Stjecanje znanja o lipidima uz adekvatnu upotrebu IKT-a unutar aktivnosti omogućuje se ostvarivanje obrazovnih ishoda te povezivanje sadržaja i usvajanje odgojnih vrijednosti poput razvijanja suradničkog učenja i jačanja svijesti o važnosti kvalitete hrane utjecaja lipida na zdravlje i čimbenicima koji utječu na razvoj srčanožilnih poremećaja.
Doprinosi
Željko Krstanac, Autor
Sunčana Mumelaš, Autor
Damir Sirovina, Autor
Ana Kodžoman Stanojević, Urednik
Osoba ili ustanova koja objavljuje materijal
Kategorija materijala
- Obrazovni sadržaji-> Srednje škole - opći predmeti
- Obrazovni sadržaji-> Srednje škole - opći predmeti-> 1. razred
- Obrazovni sadržaji-> Srednje škole - opći predmeti-> 1. razred-> Biologija
Bilješke
Vrsta materijala
DOS
Uvjeti iskorištavanja
Imenovanje - Nekomercijalno - Dijeli pod istim uvjetima (CC BY-NC-SA)
Način pristupa
Otvoreni pristup
Jezik
hrvatski - standardni
Datum izrade materijala
25.05.2018.
Tagovi
indeks tjelesne mase, Trigliceridi, fosfolipidi, steroidi, kolesterol, liposomi, micele
Datum unosa materijala
16.11.2017.
Status materijala
Gotov materijal
Verzija
1.2
Preporučeni materijali
Kako brinemo o svom tijelu i duši?
digitalni obrazovni sadržaji
Obrazovni sadržaji • Osnovne škole • 7. razred • Osobni i socijalni razvoj
Ne sagriješi bludno!
digitalni obrazovni sadržaji
Informativni i dokumentarni sadržaji • Ostalo
Komentari