Priprema nastavnog sata Modul: Higijena i ekologija

Priprema nastavnog sata Modul: Higijena i ekologija

  • Uređeno danas
  • 1
  • Nema stručne ocjene

    Opis materijala

    Potaknuti učenike na prepoznavanje gubitaka energije (vode, struje, hrane), te načine štednje iste (led rasvjeta, korištenje kišnice) te očuvanje ekosustava i biološke raznolikosti (lovostaj, zabrana izlova određenih vrsta) pri radu u ugostitieljskom objektu. Naglašavanje važnosti razvrstavanja i recikliranja otpada te smanjivanja istog u svrhu čuvanja okoliša.

    Doprinosi

    Mirna Trumbetaš, Osobe ili ustanove koje objavljuju materijal

    Osoba ili ustanova koja objavljuje materijal

    Kategorija materijala

    • Obrazovni sadržaji-> Strukovne škole-> Turizam i ugostiteljstvo-> Ugostiteljstvo-> Konobar

    Skraćeni naziv

    Materijali za nastavnike

    Vrsta materijala

    Nastavnička priprema

    Uvjeti iskorištavanja

    Otvoreni sadržaj

    Način pristupa

    Otvoreni pristup

    Jezik

    hrvatski - standardni

    Datum izrade materijala

    05.12.2025.

    Datum unosa materijala

    17.12.2025.

    Status materijala

    Gotov materijal

    Komentari

    Nema komentara