Umaci

Umaci

  • Uređeno prije: 1d
  • 30
  • Nema stručne ocjene
  • PDF

    Opis materijala

    U ovom materiju objašnjava se razlika između raznih vrsta umaka (svijetli i tamni, hladni i topli) te njihova priprema.

    Doprinosi

    Dana Paponja, Osobe ili ustanove koje objavljuju materijal

    Osoba ili ustanova koja objavljuje materijal

    Kategorija materijala

    • Obrazovni sadržaji-> Strukovne škole

    Skraćeni naziv

    Vrste umaka

    Vrsta materijala

    DOS

    Uvjeti iskorištavanja

    Imenovanje - Dijeli pod istim uvjetima (CC BY-SA)

    Način pristupa

    Otvoreni pristup

    Jezik

    hrvatski - standardni

    Datum izrade materijala

    11.12.2025.

    Tagovi

    kuharstvo, umaci, turizam i ugostiteljstvo

    Datum unosa materijala

    11.12.2025.

    Status materijala

    Gotov materijal

    Komentari

    Nema komentara