Obilježavanje Svjetskog dana vegetarijanstva – Primjer dobre prakse za nastavnike strukovnih škola

Obilježavanje Svjetskog dana vegetarijanstva – Primjer dobre prakse za nastavnike strukovnih škola

  • Uređeno prije: 3mj
  • 1
  • Nema stručne ocjene
Online pregled

    Opis materijala

    Video prikazuje projekt proveden u strukovnoj školi povodom Svjetskog dana vegetarijanstva, u kojem su sudjelovali učenici zanimanja kuhar. Kroz praktične radionice, pripremu i degustaciju vegetarijanskih jela i izradu promotivnih materijala, učenici su pokazali kreativnost, kulinarske vještine i timski duh. Projekt je obogaćen predavanjem o vegetarijanskoj prehrani koje je održala nastavnica Lešić, s ciljem informiranja učenika o nutritivnim vrijednostima, zdravstvenim koristima i etičkim aspektima vegetarijanskog načina života.

    Doprinosi

    Lidia Lešić, Osobe ili ustanove koje objavljuju materijal

    Osoba ili ustanova koja objavljuje materijal

    Kategorija materijala

    • Obrazovni sadržaji-> Strukovne škole-> Turizam i ugostiteljstvo-> Ugostiteljstvo-> Kuhar
    • Informativni i dokumentarni sadržaji-> Stručno usavršavanje nastavnika

    Bilješke

    Ovaj video izrađen je kao primjer dobre prakse za nastavnike strukovnih škola, posebno u području ugostiteljstva i prehrane. Poticaj za povezivanje teorijskih i praktičnih sadržaja kroz tematske projekte.

    Skraćeni naziv

    Obilježavanje Svjetskog dana vegetarijanstva – učenici kuhari u akciji

    Vrsta materijala

    DOS

    Uvjeti iskorištavanja

    Otvoreni sadržaj

    Način pristupa

    Otvoreni pristup

    Jezik

    hrvatski - standardni

    Datum izrade materijala

    01.10.2024.

    Datum unosa materijala

    14.08.2025.

    Status materijala

    Gotov materijal

    Komentari

    Nema komentara