Opis materijala
Ispitatati kako kiseline usporavaju kvarenje (oksidaciju).
prikupljanje podataka o prehrambenim navikama učenika.
Kroz korištenje metoda znanstvene analize, učenici će imati priliku istraživati nutritivni
sastav namirnica, primjenjujući matematičke
Doprinosi
Monika Pavić, Osobe ili ustanove koje objavljuju materijal
Monika Pavić, Autor
Osoba ili ustanova koja objavljuje materijal
Kategorija materijala
- Obrazovni sadržaji-> Osnovne škole-> 7. razred-> Biologija-> C. Energija u živome svijetu-> BIO OŠ C.7.1. Uspoređuje načine prehrane te procese vezanja i oslobađanja energije u različitih organizama
Skraćeni naziv
Kvarenje voća
Vrsta materijala
Nastavnička priprema
Uvjeti iskorištavanja
Copyright - Sva prava zadržana
Način pristupa
Otvoreni pristup
Jezik
hrvatski - standardni
Datum izrade materijala
06.06.2025.
Datum unosa materijala
14.06.2025.
Status materijala
Gotov materijal
Preporučeni materijali
Kvarenje kruha
Monika Pavić
Priprema za nastavni sat
Obrazovni sadržaji • Osnovne škole • 7. razred • Biologija
PDF
Kvarenje mlijeka
Monika Pavić
Priprema za nastavni sat
Obrazovni sadržaji • Osnovne škole • 7. razred • Kemija
PDF
Komentari