Kvarenje kruha

Kvarenje kruha

  • Uređeno prije: 6mj
  • 74
  • Nema stručne ocjene
  • PDF

    Opis materijala

    Usporediti brzinu razvoja plijesni na kruhu u različitim uvjetima. prikupljanje podataka o prehrambenim navikama učenika. Kroz korištenje metoda znanstvene analize, učenici će imati priliku istraživati nutritivni sastav namirnica, primjenjujući matematičke modele za bolje razumijevanje prehrambenih potreba različitih dobnih skupina.

    Doprinosi

    Monika Pavić, Osobe ili ustanove koje objavljuju materijal

    Osoba ili ustanova koja objavljuje materijal

    Kategorija materijala

    • Obrazovni sadržaji-> Osnovne škole-> 7. razred-> Biologija-> C. Energija u živome svijetu-> BIO OŠ C.7.1. Uspoređuje načine prehrane te procese vezanja i oslobađanja energije u različitih organizama

    Skraćeni naziv

    Kvarenje kruha

    Vrsta materijala

    Nastavnička priprema

    Uvjeti iskorištavanja

    Copyright - Sva prava zadržana

    Način pristupa

    Otvoreni pristup

    Jezik

    hrvatski - standardni

    Datum izrade materijala

    06.06.2025.

    Datum unosa materijala

    14.06.2025.

    Status materijala

    Gotov materijal

    Komentari

    Nema komentara