Opis materijala
Upoznati učenike s osnovnim pojmovima iz kemije hrane (npr. vitamini, pH vrijednost, emulzije, enzimi).
Razvijati svijest o zdravoj prehrani kroz praktičan rad.
Doprinosi
Monika Pavić, Osobe ili ustanove koje objavljuju materijal
Monika Pavić, Autor
Osoba ili ustanova koja objavljuje materijal
Kategorija materijala
- Obrazovni sadržaji-> Osnovne škole-> 8. razred-> Kemija-> A. Tvari-> KEM OŠ A.8.3. Kritički razmatra upotrebu tvari i njihov utjecaj na čovjekovo zdravlje i okoliš
Skraćeni naziv
Kemija i zdravlje
Vrsta materijala
Nastavnička priprema
Uvjeti iskorištavanja
Copyright - Sva prava zadržana
Način pristupa
Otvoreni pristup
Jezik
hrvatski - standardni
Datum izrade materijala
05.06.2025.
Datum unosa materijala
14.06.2025.
Status materijala
Gotov materijal
Preporučeni materijali
Primjeri dobre prakse u primjeni inovativnih metoda poučavanja - metodičke preporuke – scenariji – POJAM I SADRŽAJ ZALIHA, KALKULACIJA NABAVNE CIJENE ZALIHA – TROŠKOVI KUPNJE I PROSJEČNI TROŠKOVI KUPNJE
Željko Milnović
digitalni obrazovni sadržaji
Obrazovni sadržaji • Strukovne škole • Ekonomija, trgovina i poslovna administracija • Ekonomija
Uređeno danas
1
Primjeri dobre prakse u primjeni inovativnih metoda poučavanja - metodičke preporuke – scenariji – KALKULACIJA PRODAJNE CIJENE U TRGOVINI NA VELIKO I TRGOVINI NA MALO
Željko Milnović
digitalni obrazovni sadržaji
Obrazovni sadržaji • Strukovne škole • Ekonomija, trgovina i poslovna administracija • Ekonomija
Uređeno danas
1
Komentari