Opis materijala
Glavna tema završnog rada su gljive i njihova upotreba u kulinarstvu. Gljive su izuzetno cijenjena namirnica u kulinarstvu i gastronomiji diljem svijeta. Gljive posjeduju jedinstvenu teksturu, bogat okus i aromu i kao takve obogaćuju mnoga jela, od jednostavnih priloga do profinjenih delicija.
Doprinosi
Paulo Dragojević, Autor
Osoba ili ustanova koja objavljuje materijal
Kategorija materijala
- Obrazovni sadržaji-> Strukovne škole-> Turizam i ugostiteljstvo-> Ugostiteljstvo-> Kuhar
Skraćeni naziv
Prošireni meni
Vrsta materijala
DOS
Uvjeti iskorištavanja
Copyright - Sva prava zadržana
Način pristupa
Otvoreni pristup
Jezik
hrvatski - standardni
Datum izrade materijala
09.05.2025.
Tagovi
gljive, : hrana
Datum unosa materijala
05.06.2025.
Status materijala
Gotov materijal
Preporučeni materijali
Vodič za samostalnu obradu teme iz povijesti u video izričaju
digitalni obrazovni sadržaji
Obrazovni sadržaji • Srednje škole - opći predmeti • 3. razred • Povijest
PPTX
Camp - namjerni kič
digitalni obrazovni sadržaji
Obrazovni sadržaji • Umjetničke škole
Uređeno prije: 4d
1
Komentari