Paulo Dragojević: "Gljive i upotreba gljiva u kulinarstvu; prošireni meni"

Paulo Dragojević: "Gljive i upotreba gljiva u kulinarstvu; prošireni meni"

  • Uređeno prije: 6mj
  • 71
  • Nema stručne ocjene
  • DOCX

    Opis materijala

    Glavna tema završnog rada su gljive i njihova upotreba u kulinarstvu. Gljive su izuzetno cijenjena namirnica u kulinarstvu i gastronomiji diljem svijeta. Gljive posjeduju jedinstvenu teksturu, bogat okus i aromu i kao takve obogaćuju mnoga jela, od jednostavnih priloga do profinjenih delicija.

    Doprinosi

    Paulo Dragojević, Autor

    Osoba ili ustanova koja objavljuje materijal

    Kategorija materijala

    • Obrazovni sadržaji-> Strukovne škole-> Turizam i ugostiteljstvo-> Ugostiteljstvo-> Kuhar

    Skraćeni naziv

    Prošireni meni

    Vrsta materijala

    DOS

    Uvjeti iskorištavanja

    Copyright - Sva prava zadržana

    Način pristupa

    Otvoreni pristup

    Jezik

    hrvatski - standardni

    Datum izrade materijala

    09.05.2025.

    Tagovi

    gljive, : hrana

    Datum unosa materijala

    05.06.2025.

    Status materijala

    Gotov materijal

    Komentari

    Nema komentara