Opis materijala
Prezentacija opisuje povijesni značaj začina i mirodija ,njihov značaj i načine primjene u svakodnevnom životu. U prezentaciji se detaljnije opisuju cimet i ružmarin ,njihov značaj u svakodnevnoj prehrani uz zanimljivosti vezane za te začine.
Doprinosi
Nevenka Bionda, Osobe ili ustanove koje objavljuju materijal
Osoba ili ustanova koja objavljuje materijal
Kategorija materijala
- Obrazovni sadržaji-> Strukovne škole-> Turizam i ugostiteljstvo-> Ugostiteljstvo-> Konobar
- Obrazovni sadržaji-> Strukovne škole-> Turizam i ugostiteljstvo-> Ugostiteljstvo-> Kuhar
- Obrazovni sadržaji-> Strukovne škole-> Turizam i ugostiteljstvo-> Ugostiteljstvo-> Slastičar
- Obrazovni sadržaji-> Strukovne škole-> Turizam i ugostiteljstvo-> Ugostiteljstvo-> Pomoćni konobar
- Obrazovni sadržaji-> Strukovne škole-> Turizam i ugostiteljstvo-> Ugostiteljstvo-> Pomoćni kuhar
- Obrazovni sadržaji-> Strukovne škole-> Turizam i ugostiteljstvo-> Ugostiteljstvo-> Pomoćni slastičar
- Obrazovni sadržaji-> Strukovne škole-> Turizam i ugostiteljstvo-> Ugostiteljstvo-> Pomoćni kuhar i slastičar - TES
Skraćeni naziv
Začini
Vrsta materijala
DOS
Uvjeti iskorištavanja
Imenovanje - Nekomercijalno - Dijeli pod istim uvjetima (CC BY-NC-SA)
Način pristupa
Otvoreni pristup
Jezik
hrvatski - standardni
Datum izrade materijala
31.03.2025.
Datum unosa materijala
31.03.2025.
Status materijala
Gotov materijal
Preporučeni materijali
Priručnik za uzgajivača i prerađivača ljekovitog bilja
Alen Đurasek
Obrazovni modul
Obrazovni sadržaji • Strukovne škole • Poljoprivreda, prehrana i veterina • Poljoprivreda
PDF
Integrirani sadržaji Mjerenje mase i Samoniklo bilje- kopriva
Daliborka Duchač
Priprema za nastavni sat
Obrazovni sadržaji • Osnovne škole • 4. razred • Matematika
DOCX
Komentari