Začinsko bilje

Začinsko bilje

  • Uređeno prije: 8mj
  • 109
  • Nema stručne ocjene
  • PPTX

    Opis materijala

    Prezentacija opisuje povijesni značaj začina i mirodija ,njihov značaj i načine primjene u svakodnevnom životu. U prezentaciji se detaljnije opisuju cimet i ružmarin ,njihov značaj u svakodnevnoj prehrani uz zanimljivosti vezane za te začine.

    Doprinosi

    Nevenka Bionda, Osobe ili ustanove koje objavljuju materijal

    Osoba ili ustanova koja objavljuje materijal

    Kategorija materijala

    • Obrazovni sadržaji-> Strukovne škole-> Turizam i ugostiteljstvo-> Ugostiteljstvo-> Konobar
    • Obrazovni sadržaji-> Strukovne škole-> Turizam i ugostiteljstvo-> Ugostiteljstvo-> Kuhar
    • Obrazovni sadržaji-> Strukovne škole-> Turizam i ugostiteljstvo-> Ugostiteljstvo-> Slastičar
    • Obrazovni sadržaji-> Strukovne škole-> Turizam i ugostiteljstvo-> Ugostiteljstvo-> Pomoćni konobar
    • Obrazovni sadržaji-> Strukovne škole-> Turizam i ugostiteljstvo-> Ugostiteljstvo-> Pomoćni kuhar
    • Obrazovni sadržaji-> Strukovne škole-> Turizam i ugostiteljstvo-> Ugostiteljstvo-> Pomoćni slastičar
    • Obrazovni sadržaji-> Strukovne škole-> Turizam i ugostiteljstvo-> Ugostiteljstvo-> Pomoćni kuhar i slastičar - TES

    Skraćeni naziv

    Začini

    Vrsta materijala

    DOS

    Uvjeti iskorištavanja

    Imenovanje - Nekomercijalno - Dijeli pod istim uvjetima (CC BY-NC-SA)

    Način pristupa

    Otvoreni pristup

    Jezik

    hrvatski - standardni

    Datum izrade materijala

    31.03.2025.

    Datum unosa materijala

    31.03.2025.

    Status materijala

    Gotov materijal

    Komentari

    Nema komentara