Opis materijala
Kroz završni rad obrađeni su sirevi i upotreba sireva u kuharstvu te je ponuđen prošireni meni.
Doprinosi
Jakica Pecotić, Osobe ili ustanove koje objavljuju materijal
Nika Franetović, Autor
Osoba ili ustanova koja objavljuje materijal
Kategorija materijala
- Obrazovni sadržaji-> Strukovne škole-> Turizam i ugostiteljstvo-> Ugostiteljstvo-> Kuhar
- Informativni i dokumentarni sadržaji-> Ostalo
Skraćeni naziv
Prošireni meni
Vrsta materijala
DOS
Uvjeti iskorištavanja
Copyright - Sva prava zadržana
Način pristupa
Otvoreni pristup
Jezik
hrvatski - standardni
Datum izrade materijala
02.05.2024.
Tagovi
Sir, Prošireni meni
Datum unosa materijala
08.01.2025.
Status materijala
Gotov materijal
Preporučeni materijali
Likovna kultura, Oblik i mjera, 7. razred Učenje po postajama
Nataša Stipica Kilić
Priprema za nastavni sat
Obrazovni sadržaji • Osnovne škole • 7. razred • Likovna kultura
PDF
1.3.MS Access- Izrada tablice i upisnog obrasca te unos podataka
digitalni obrazovni sadržaji
Obrazovni sadržaji • Srednje škole - opći predmeti • 1. razred • Informatika
MKV
Komentari