Opis materijala
Pridržavati se gastronomskih pravila prilikom sastavljanja menia
Doprinosi
Ljiljana Mikinac, Osobe ili ustanove koje objavljuju materijal
Osoba ili ustanova koja objavljuje materijal
Kategorija materijala
- Obrazovni sadržaji-> Strukovne škole-> Turizam i ugostiteljstvo-> Ugostiteljstvo-> Kuhar
Skraćeni naziv
Menu
Vrsta materijala
Nastavnička priprema
Uvjeti iskorištavanja
Otvoreni sadržaj
Način pristupa
Otvoreni pristup
Jezik
hrvatski - standardni
Datum izrade materijala
08.09.2023.
Datum unosa materijala
04.09.2024.
Status materijala
Gotov materijal
Preporučeni materijali
Prijevozna sredstva
Obrazovni element
Obrazovni sadržaji • Osnovne škole • 2. razred • Priroda i društvo
PDF
Prometna sredstva
Obrazovna igra
Obrazovni sadržaji • Osnovne škole • 2. razred • Priroda i društvo
Uređeno prije: 5mj
1
Komentari