Opis materijala
U pripremi je opisan proces sušenja prilikom izrade čipsa od jabuke. Opisani su osnovni pojmovi o metodi sušenja (što je sušenje, uloga sušenja, operacije pripreme sirovine
prije procesa sušenja). Definirane su nepoželjnih promjena koje mogu nastati prilikom pripreme, za vrijeme procesa sušenja i nakon sušenja te način njihova otklanjanja.
Opisano je izvođenje praktičnog dijela rada.
Doprinosi
Jasmina Cvetnić, Osobe ili ustanove koje objavljuju materijal
Jasmina Cvetnić, Autor
Osoba ili ustanova koja objavljuje materijal
Kategorija materijala
- Obrazovni sadržaji-> Strukovne škole-> Poljoprivreda, prehrana i veterina-> Prehrana-> Prehrambeni tehničar
Skraćeni naziv
Sušenje - vježbe
Vrsta materijala
Nastavnička priprema
Uvjeti iskorištavanja
Otvoreni sadržaj
Način pristupa
Otvoreni pristup
Jezik
hrvatski - standardni
Datum izrade materijala
27.11.2023.
Datum unosa materijala
20.07.2024.
Status materijala
Gotov materijal
Preporučeni materijali
PISANA PRIPRAVA ZA IZVEDBU NASTAVNOG SATA IZ TALIJANSKOG JEZIKA Sati: 2 sata (blok sat) NASTAVNA JEDINICA: Moj dan - La mia giornata
Sandra Crnković Kranjčec
Priprema za nastavni sat
Obrazovni sadržaji • Srednje škole - opći predmeti • 1. razred • Strani jezik
DOCX
Adventski kalendar za dizajnere i kreativce
nastavni listići
Obrazovni sadržaji • Strukovne škole • Grafička tehnologija i audiovizualne tehnologije
Uređeno prije: 7d
1
Komentari