PISANA PRIPREMA ZA IZVEDBU NASTAVNOG SATA IZ PROCESA PRIPREME HRANE

PISANA PRIPREMA ZA IZVEDBU NASTAVNOG SATA IZ PROCESA PRIPREME HRANE

  • Uređeno prije: 16mj
  • 85
  • Nema stručne ocjene
  • PDF

    Opis materijala

    U pripremi je opisan proces sušenja prilikom izrade čipsa od jabuke. Opisani su osnovni pojmovi o metodi sušenja (što je sušenje, uloga sušenja, operacije pripreme sirovine prije procesa sušenja). Definirane su nepoželjnih promjena koje mogu nastati prilikom pripreme, za vrijeme procesa sušenja i nakon sušenja te način njihova otklanjanja. Opisano je izvođenje praktičnog dijela rada.

    Doprinosi

    Jasmina Cvetnić, Osobe ili ustanove koje objavljuju materijal

    Osoba ili ustanova koja objavljuje materijal

    Kategorija materijala

    • Obrazovni sadržaji-> Strukovne škole-> Poljoprivreda, prehrana i veterina-> Prehrana-> Prehrambeni tehničar

    Skraćeni naziv

    Sušenje - vježbe

    Vrsta materijala

    Nastavnička priprema

    Uvjeti iskorištavanja

    Otvoreni sadržaj

    Način pristupa

    Otvoreni pristup

    Jezik

    hrvatski - standardni

    Datum izrade materijala

    27.11.2023.

    Datum unosa materijala

    20.07.2024.

    Status materijala

    Gotov materijal

    Komentari

    Nema komentara