Priručnik o suhomesnatim proizvodima

Priručnik o suhomesnatim proizvodima

  • Uređeno prije: 19mj
  • 63
  • Nema stručne ocjene
  • PDF

    Opis materijala

    Priručnik sadrži sistematizaciju suhomesnatih proizvoda, kakvoću sirovine, predklaoničke postupke, prerada soljenjem i sušenjem, ulogu soli.

    Doprinosi

    Marija Mršo Rajić, Osobe ili ustanove koje objavljuju materijal
    Goran Tkalčec, dipl.ing.agr., Autor

    Osoba ili ustanova koja objavljuje materijal

    Kategorija materijala

    • Obrazovni sadržaji-> Strukovne škole-> Poljoprivreda, prehrana i veterina-> Poljoprivreda

    Skraćeni naziv

    Priručnik Regionalnog centra kompetentnosti Panonika

    Vrsta materijala

    DOS

    Uvjeti iskorištavanja

    Copyright - Sva prava zadržana

    Način pristupa

    Otvoreni pristup

    Jezik

    hrvatski - standardni

    Datum izrade materijala

    02.11.2023.

    Tagovi

    stočarstvo, RCK Panonika, mesarstvo

    Datum unosa materijala

    18.04.2024.

    Status materijala

    Gotov materijal

    Verzija

    1

    Komentari

    Nema komentara