Opis materijala
Priručnik sadrži značajke jakih alkoholnih pića i voćnih rakija, sirovine za proizvodnju voćnih rakija, pripremu i preradu plodova, proces alkoholne fermentacije, postupak destilacije, osnovne izračune, proizvodnju likera.
Doprinosi
Marija Mršo Rajić, Osobe ili ustanove koje objavljuju materijal
Goran Tkalčec, Autor
Osoba ili ustanova koja objavljuje materijal
Kategorija materijala
- Obrazovni sadržaji-> Strukovne škole-> Poljoprivreda, prehrana i veterina-> Poljoprivreda-> Poljoprivredni tehničar - opći
- Obrazovni sadržaji-> Strukovne škole-> Poljoprivreda, prehrana i veterina-> Poljoprivreda-> Agroturistički tehničar
- Obrazovni sadržaji-> Strukovne škole-> Poljoprivreda, prehrana i veterina-> Poljoprivreda-> Agrotehničar
- Obrazovni sadržaji-> Strukovne škole-> Poljoprivreda, prehrana i veterina-> Poljoprivreda-> Voćar - vinogradar - vinar
- Obrazovni sadržaji-> Strukovne škole-> Poljoprivreda, prehrana i veterina-> Poljoprivreda-> Poljoprivredni gospodarstvenik
- Obrazovni sadržaji-> Strukovne škole-> Poljoprivreda, prehrana i veterina-> Prehrana-> Prehrambeni tehničar
Bilješke
nema
Skraćeni naziv
priručnik Regionalnog centra kompetentnosti Panonika
Vrsta materijala
DOS
Uvjeti iskorištavanja
Copyright - Sva prava zadržana
Način pristupa
Otvoreni pristup
Jezik
hrvatski - standardni
Datum izrade materijala
16.11.2023.
Tagovi
fermentacija, destilacija, RCK Panonika, likeri, rakija, prerada voća
Datum unosa materijala
18.04.2024.
Status materijala
Gotov materijal
Verzija
1
Preporučeni materijali
Hispometrija i topografska karta
Ivana Maruna, Dinko Marin
Priprema za nastavni sat
Obrazovni sadržaji • Osnovne škole • 8. razred • Geografija
PDF
1.5.-SketchUp-Izrada vrata i prozora
digitalni obrazovni sadržaji
Obrazovni sadržaji • Srednje škole - opći predmeti • 1. razred • Informatika
MP4
Komentari