Priručnik za proizvođača rakija i drugih domaćih aromatiziranih pića

Priručnik za proizvođača rakija i drugih domaćih aromatiziranih pića

  • Uređeno prije: 19mj
  • 238
  • Nema stručne ocjene
  • PDF

    Opis materijala

    Priručnik sadrži značajke jakih alkoholnih pića i voćnih rakija, sirovine za proizvodnju voćnih rakija, pripremu i preradu plodova, proces alkoholne fermentacije, postupak destilacije, osnovne izračune, proizvodnju likera.

    Doprinosi

    Marija Mršo Rajić, Osobe ili ustanove koje objavljuju materijal
    Goran Tkalčec, Autor

    Osoba ili ustanova koja objavljuje materijal

    Kategorija materijala

    • Obrazovni sadržaji-> Strukovne škole-> Poljoprivreda, prehrana i veterina-> Poljoprivreda-> Poljoprivredni tehničar - opći
    • Obrazovni sadržaji-> Strukovne škole-> Poljoprivreda, prehrana i veterina-> Poljoprivreda-> Agroturistički tehničar
    • Obrazovni sadržaji-> Strukovne škole-> Poljoprivreda, prehrana i veterina-> Poljoprivreda-> Agrotehničar
    • Obrazovni sadržaji-> Strukovne škole-> Poljoprivreda, prehrana i veterina-> Poljoprivreda-> Voćar - vinogradar - vinar
    • Obrazovni sadržaji-> Strukovne škole-> Poljoprivreda, prehrana i veterina-> Poljoprivreda-> Poljoprivredni gospodarstvenik
    • Obrazovni sadržaji-> Strukovne škole-> Poljoprivreda, prehrana i veterina-> Prehrana-> Prehrambeni tehničar

    Bilješke

    nema

    Skraćeni naziv

    priručnik Regionalnog centra kompetentnosti Panonika

    Vrsta materijala

    DOS

    Uvjeti iskorištavanja

    Copyright - Sva prava zadržana

    Način pristupa

    Otvoreni pristup

    Jezik

    hrvatski - standardni

    Datum izrade materijala

    16.11.2023.

    Tagovi

    fermentacija, destilacija, RCK Panonika, likeri, rakija, prerada voća

    Datum unosa materijala

    18.04.2024.

    Status materijala

    Gotov materijal

    Verzija

    1

    Komentari

    Nema komentara