Naslovnica
Materijali
Svi materijali
Kolekcije
Virtualni repozitorij odobrenih materijala
E-upisi
e-Škole
e-Škole
e-Škole DOS
Interaktivni sadržaji za međupredmetne teme
Scenariji poučavanja
Razvoj digitalnih kompetencija
e-Škole EduBlic
O e-Škole DOS-evima
O scenarijima poučavanja
O Edutoriju
O Edutoriju
Pristupačnost
Sadržaj Edutorija
Rječnik važnih pojmova
Kontakt
Uvjeti korištenja
Pomoć i podrška
Pomoć i podrška
Upute za korištenje
Pitanja i odgovori
Opće obavijesti
Prijava / Registracija
Upotreba šestara
Upotreba šestara
Autori
Uređeno prije: 21mj
56
Nema stručne ocjene
Preuzmite
Ostale akcije
Dodajte u kolekciju
Dodajte u favorite
Pregled materijala
Osnovni detalji
Obrazovni i tehnički detalji
Fotografije
Stručna ocjena
Povezani materijali
Obrazovni i tehnički detalji
Osnovni detalji
Fotografije
Stručna ocjena
Povezani materijali
Obrazovni detalji
Vrsta obrazovnog sadržaja
Priprema za nastavni sat
Kome je materijal namijenjen
učiteljima i nastavnicima
Razina interaktivnosti
srednja razina interaktivnosti
Tehnički detalji
Veličina
0.00 MB
Ostali detalji
Plaćanje
ne
Komentari
Nema komentara
Preporučeni materijali
Završni rad: "Tjestenine i upotreba tjestenina u kulinarstvu; prošireni meni"
Završni i seminarski radovi
Obrazovni sadržaji • Strukovne škole • Turizam i ugostiteljstvo • Ugostiteljstvo
DOCX
Preuzmite
Uređeno prije: 6mj
77
Preuzimanje
Povrće i upotreba povrća u kulinarstvu; prošireni meni
Završni i seminarski radovi
Obrazovni sadržaji • Strukovne škole • Turizam i ugostiteljstvo • Ugostiteljstvo
DOCX
Preuzmite
Uređeno prije: 6mj
109
Preuzimanje
Komentari