Moralni lik, osobine i stručnost uposlenih u ugostiteljstvu

Moralni lik, osobine i stručnost uposlenih u ugostiteljstvu

  • Uređeno prije: 30mj
  • 1
  • Nema stručne ocjene
Online pregled

    Opis materijala

    Nastavna cjelina obrađena je kroz scenarij poučavanja. Brojne su poveznice na sadržaje u tiskanom obliku videa zadatke za učenike.

    Doprinosi

    Katica Sunarić, Osobe ili ustanove koje objavljuju materijal

    Osoba ili ustanova koja objavljuje materijal

    Kategorija materijala

    • Obrazovni sadržaji-> Strukovne škole
    • Obrazovni sadržaji-> Strukovne škole-> Turizam i ugostiteljstvo
    • Obrazovni sadržaji-> Strukovne škole-> Turizam i ugostiteljstvo-> Turizam
    • Obrazovni sadržaji-> Strukovne škole-> Turizam i ugostiteljstvo-> Turizam-> Hotelijersko-turistički tehničar

    Bilješke

    Skraćeni naziv

    Ljudski rad u ugostiteljstvu

    Vrsta materijala

    DOS

    Uvjeti iskorištavanja

    Otvoreni sadržaj

    Način pristupa

    Otvoreni pristup

    Jezik

    hrvatski - standardni

    Datum izrade materijala

    17.06.2023.

    Tagovi

    ljubaznost, Kratkotrajna imovina, Rad, osobna higijena, stalna sredstva, radno intenzivna djelatnost, stručnost i zdravlje poslužnog osoblja, poželjne osobine pristojnost, strpljivost, uslužnost

    Datum unosa materijala

    13.06.2023.

    Status materijala

    Gotov materijal

    Verzija

    1.0

    Komentari

    Nema komentara