Sredstva ponude jela i pića

Sredstva ponude jela i pića

  • Uređeno prije: 29mj
  • 276
  • Nema stručne ocjene
  • PDF

    Opis materijala

    Scenarij poučavanja Što se nekad dobro jelo obrađuje sredstva ponude jela i pića istraživanje i obradu hrvatskih autohtonih jela te izradu jelovnika s hrvatskim autohtonim jelima po regijama.

    Doprinosi

    Katica Sunarić, Osobe ili ustanove koje objavljuju materijal

    Osoba ili ustanova koja objavljuje materijal

    Kategorija materijala

    • Obrazovni sadržaji-> Strukovne škole
    • Obrazovni sadržaji-> Strukovne škole-> Turizam i ugostiteljstvo
    • Obrazovni sadržaji-> Strukovne škole-> Turizam i ugostiteljstvo-> Turizam
    • Obrazovni sadržaji-> Strukovne škole-> Turizam i ugostiteljstvo-> Turizam-> Hotelijersko-turistički tehničar

    Bilješke

    Skraćeni naziv

    Jelovnici

    Vrsta materijala

    DOS

    Uvjeti iskorištavanja

    Otvoreni sadržaj

    Način pristupa

    Otvoreni pristup

    Jezik

    hrvatski - standardni

    Datum izrade materijala

    17.06.2023.

    Tagovi

    jelovnik, dnevna karta, meni karta, cjenik pića, barska karta, vinska karta, couvetr, tipična autohtona jela hrvatske kuhinje

    Datum unosa materijala

    14.06.2023.

    Status materijala

    Gotov materijal

    Verzija

    1.0

    Komentari

    Nema komentara