Opis materijala
Scenarij poučavanja Što se nekad dobro jelo obrađuje sredstva ponude jela i pića istraživanje i obradu hrvatskih autohtonih jela te izradu jelovnika s hrvatskim autohtonim jelima po regijama.
Doprinosi
Katica Sunarić, Autor
Katica Sunarić, Osobe ili ustanove koje objavljuju materijal
Osoba ili ustanova koja objavljuje materijal
Kategorija materijala
- Obrazovni sadržaji-> Strukovne škole
- Obrazovni sadržaji-> Strukovne škole-> Turizam i ugostiteljstvo
- Obrazovni sadržaji-> Strukovne škole-> Turizam i ugostiteljstvo-> Turizam
- Obrazovni sadržaji-> Strukovne škole-> Turizam i ugostiteljstvo-> Turizam-> Hotelijersko-turistički tehničar
Bilješke
Skraćeni naziv
Jelovnici
Vrsta materijala
DOS
Uvjeti iskorištavanja
Otvoreni sadržaj
Način pristupa
Otvoreni pristup
Jezik
hrvatski - standardni
Datum izrade materijala
17.06.2023.
Tagovi
jelovnik, dnevna karta, meni karta, cjenik pića, barska karta, vinska karta, couvetr, tipična autohtona jela hrvatske kuhinje
Datum unosa materijala
14.06.2023.
Status materijala
Gotov materijal
Verzija
1.0
Preporučeni materijali

Podjela roda, primjena i glavne karakteristike nadzemnog dijela
Priprema za nastavni sat
Obrazovni sadržaji • Strukovne škole • Poljoprivreda, prehrana i veterina • Poljoprivreda
DOC
Veliko početno slovo (blagdani, praznici, kulturne, umjetničke, političke, znanstvene i ostale društvene priredbe) - ponavljanje - priprema za nastavni sat Hrvatskoga jezika
Silvija Švelinger
Priprema za nastavni sat
Obrazovni sadržaji • Osnovne škole • 8. razred • Hrvatski jezik
Komentari