Naslovnica
Materijali
Svi materijali
Kolekcije
Virtualni repozitorij odobrenih materijala
E-upisi
e-Škole
e-Škole
e-Škole DOS
Interaktivni sadržaji za međupredmetne teme
Scenariji poučavanja
Razvoj digitalnih kompetencija
e-Škole EduBlic
O e-Škole DOS-evima
O scenarijima poučavanja
O Edutoriju
O Edutoriju
Pristupačnost
Sadržaj Edutorija
Rječnik važnih pojmova
Kontakt
Uvjeti korištenja
Pomoć i podrška
Pomoć i podrška
Upute za korištenje
Pitanja i odgovori
Opće obavijesti
Prijava / Registracija
Kruh je više od kruha i vino je više od vina KV 3. r-scenarij poučavanja 2-3 sata
Kruh je više od kruha i vino je više od vina KV 3. r-scenarij poučavanja 2-3 sata
Informativni i dokumentarni sadržaji • IKT
Autori
Marica Celjak
Uređeno prije: 30mj
105
Nema stručne ocjene
EPUB
Pregled materijala
Preuzmite
Ostale akcije
Dodajte u kolekciju
Dodajte u favorite
Pregled materijala
Osnovni detalji
Obrazovni i tehnički detalji
Fotografije
Stručna ocjena
Povezani materijali
Obrazovni i tehnički detalji
Osnovni detalji
Fotografije
Stručna ocjena
Povezani materijali
Obrazovni detalji
Vrsta obrazovnog sadržaja
Scenarij poučavanja
Kome je materijal namijenjen
učiteljima i nastavnicima
Razina interaktivnosti
srednja razina interaktivnosti
Dob ciljane skupine
mlađa osnovnoškolska dob
Vrijeme potrebno za obradu
Način korištenja materijala
Tehnički detalji
Format
epub
Veličina
9.84 MB
Prilagođeno mobilnim platformama
da
Ostali detalji
Plaćanje
ne
Iznos
0.0 EUR
Komentari
Nema komentara
Preporučeni materijali
Inovativne metode u procesu poučavanja - DIJELJENJE PRIMJERA DOBRE PRAKSE – TRŽIŠTE, PONUDA I POTRAŽNJA
Željko Milnović
digitalni obrazovni sadržaji
Obrazovni sadržaji • Strukovne škole • Ekonomija, trgovina i poslovna administracija • Ekonomija
Uređeno danas
1
Primjeri dobre prakse u primjeni inovativnih metoda poučavanja - metodičke preporuke – scenariji – KNJIŽENJE MATERIJALNE IMOVINE
Željko Milnović
digitalni obrazovni sadržaji
Obrazovni sadržaji • Strukovne škole • Ekonomija, trgovina i poslovna administracija • Ekonomija
Uređeno danas
1
Komentari