Radne procedure - svježi odjeli

Radne procedure - svježi odjeli

  • Uređeno prije: 41mj
  • 1
  • Nema stručne ocjene
Online pregled

    Opis materijala

    Temperature na svježim odjelima supermarketa

    Doprinosi

    Tamara Sapanjoš, Osobe ili ustanove koje objavljuju materijal
    Tamara Sapanjoš, Autor

    Osoba ili ustanova koja objavljuje materijal

    Kategorija materijala

    • Obrazovni sadržaji-> Strukovne škole-> Ekonomija, trgovina i poslovna administracija-> Trgovina-> Prodavač

    Bilješke

    Skraćeni naziv

    Mliječno-svježe rashladne vitrine

    Vrsta materijala

    DOS

    Uvjeti iskorištavanja

    Otvoreni sadržaj

    Način pristupa

    Otvoreni pristup

    Jezik

    hrvatski - standardni

    Datum izrade materijala

    26.06.2022.

    Tagovi

    temperatura, meso, delikatesa, riba

    Datum unosa materijala

    25.06.2022.

    Status materijala

    Gotov materijal

    Verzija

    1.0

    Komentari

    Nema komentara