Bon appétit

e-skole

Bon appétit

  • Uređeno prije: 41mj
  • 111
  • Nema stručne ocjene
  • ZIP

    Opis materijala

    U scenariju (Francuski jezik za 1. razred srednje škole) nastavnici će obrađivati temu namirnica.

    Doprinosi

    Lidija Vešligaj, Urednik
    dr. sc. Rea Lujić, Recenzent
    mr. sc. Vedrana Medojević, Recenzent

    Osoba ili ustanova koja objavljuje materijal

    Kategorija materijala

    • Obrazovni sadržaji-> Srednje škole - opći predmeti-> 1. razred-> Strani jezik-> Francuski jezik-> A. Komunikacijska jezična kompetencija-> SŠ FJ (1) A.1.1. Učenik razumije srednje dugi i jednostavni govoreni tekst
    • Obrazovni sadržaji-> Srednje škole - opći predmeti-> 1. razred-> Strani jezik-> Francuski jezik-> B. Međukulturna komunikacijska kompetencija-> SŠ FJ (1) B.1.1. Učenik procjenjuje doprinos vlastite i frankofonskih kultura širim civilizacijskim vrijednostima
    • Obrazovni sadržaji-> Srednje škole - opći predmeti-> 1. razred-> Strani jezik-> Francuski jezik-> C. Samostalnost u ovladavanju jezikom-> SŠ FJ (1) C.1.1. Učenik primjenjuje temeljne složene strategije za slušanje i čitanje
    • Obrazovni sadržaji-> Srednje škole - opći predmeti-> 1. razred-> Strani jezik-> Francuski jezik-> A. Komunikacijska jezična kompetencija-> SŠ FJ (1) A.1.3. Učenik piše srednje dugi i jednostavni tekst
    • Obrazovni sadržaji-> Srednje škole - opći predmeti-> 1. razred-> Strani jezik-> Francuski jezik-> A. Komunikacijska jezična kompetencija-> SŠ FJ (1) A.1.4. Učenik govori srednje dugi i jednostavni tekst

    Bilješke

    Skraćeni naziv

    Bon appétit

    Vrsta materijala

    DOS

    Uvjeti iskorištavanja

    Imenovanje - Nekomercijalno - Dijeli pod istim uvjetima (CC BY-NC-SA)

    Način pristupa

    Otvoreni pristup

    Jezik

    hrvatski - standardni

    Datum izrade materijala

    15.06.2022.

    Tagovi

    namirnice, La semaine du gout, strategije slušanja, prehrambena piramida, porijeklo namirnica, lokalne namirnice, zdrava prehrana

    Datum unosa materijala

    15.06.2022.

    Status materijala

    Gotov materijal

    Verzija

    1.2

    Komentari

    Nema komentara