Fermentiraj polako

e-skole

Fermentiraj polako

  • Uređeno prije: 41mj
  • 118
  • Nema stručne ocjene
  • ZIP

    Opis materijala

    Procesi kruženja tvari vezanja i pretvorbe energije na razini stanice -  povezivanje s funkcioniranjem organizama.

    Doprinosi

    Nikolina Balić, Urednik
    Vida bilogrević Gatolin, Urednik
    doc. dr. sc. Mirela Sertić Perić, Recenzent
    mr. sc. Maja Radoš Bučma, Recenzent

    Osoba ili ustanova koja objavljuje materijal

    Kategorija materijala

    • Obrazovni sadržaji-> Srednje škole - opći predmeti-> 3. razred-> Biologija-> C. Energija u živome svijetu-> BIO SŠ C.3.1. Analizira procese kruženja tvari, vezanja i pretvorbi energije na razini stanice te ih povezuje s funkcioniranjem organizama
    • Obrazovni sadržaji-> Srednje škole - opći predmeti-> 3. razred-> Biologija-> D. Prirodoznanstveni pristup-> BIO SŠ D.3.1. Primjenjuje osnovna načela i metodologiju znanstvenoga istraživanja kritički prosuđujući rezultate te opisuje posljedice razvoja znanstvene misli tijekom povijesti

    Bilješke

    Skraćeni naziv

    Fermentiraj polako

    Vrsta materijala

    DOS

    Uvjeti iskorištavanja

    Imenovanje - Nekomercijalno - Dijeli pod istim uvjetima (CC BY-NC-SA)

    Način pristupa

    Otvoreni pristup

    Jezik

    hrvatski - standardni

    Datum izrade materijala

    15.06.2022.

    Tagovi

    Biologija, alkoholno vrenje, mliječno, kiselo vrenje, octeno vrenje, kvaščeve gljivice

    Datum unosa materijala

    15.06.2022.

    Status materijala

    Gotov materijal

    Verzija

    1.1

    Komentari

    Nema komentara