Opis materijala
Nastavni predmet: Organizacija poslovanja poduzeća u ugostiteljstvu
razred: 3
Tema: Iskorištenost kapaciteta hotelsko-turističkih poduzeća
Doprinosi
Marijana Levar, Autor
Marijana Levar, Osobe ili ustanove koje objavljuju materijal
Marijana Levar, Autor
Osoba ili ustanova koja objavljuje materijal
Kategorija materijala
- Obrazovni sadržaji-> Strukovne škole-> Turizam i ugostiteljstvo-> Turizam
- Obrazovni sadržaji-> Strukovne škole-> Turizam i ugostiteljstvo-> Turizam-> Hotelijersko-turistički tehničar
- Obrazovni sadržaji-> Strukovne škole-> Turizam i ugostiteljstvo-> Turizam-> Turističko-hotelijerski komercijalist
Bilješke
Skraćeni naziv
Iskorištenost kapaciteta hotelsko-turističkih poduzeća
Vrsta materijala
DOS
Uvjeti iskorištavanja
Imenovanje (CC BY)
Način pristupa
Otvoreni pristup
Jezik
hrvatski - standardni
Datum izrade materijala
30.05.2022.
Tagovi
hotel, iskorištenost kapaciteta, hotelsko turističko poduzeće, stupanj iskorištenosti kapaciteta, tehnički kapacitet, realni kapacitet, optimalni kapacitet
Datum unosa materijala
27.04.2022.
Status materijala
Gotov materijal
Verzija
1.0
Preporučeni materijali
Eksperimentalno određivanje specifičnog toplinskog kapaciteta aluminija
Spomenka Hardi
Scenarij poučavanja
Obrazovni sadržaji • Srednje škole - opći predmeti • 2. razred • Fizika
PDF
Organizacija grafičkog poduzeća
Scenarij poučavanja za međupredmetne teme
Obrazovni sadržaji • Strukovne škole • Grafička tehnologija i audiovizualne tehnologije • Grafička tehnologija
Komentari