Opis materijala
Nastavni predmet: Organizacija poslovanja poduzeća u ugostiteljstvu
Razred: 3
Tema: Analiza točke pokrića
Doprinosi
Marijana Levar, Autor
Marijana Levar, Osobe ili ustanove koje objavljuju materijal
Marijana Levar, Autor
Osoba ili ustanova koja objavljuje materijal
Kategorija materijala
- Obrazovni sadržaji-> Strukovne škole-> Turizam i ugostiteljstvo-> Turizam
- Obrazovni sadržaji-> Strukovne škole-> Turizam i ugostiteljstvo-> Turizam-> Hotelijersko-turistički tehničar
- Obrazovni sadržaji-> Strukovne škole-> Turizam i ugostiteljstvo-> Turizam-> Turističko-hotelijerski komercijalist
Bilješke
Skraćeni naziv
Analiza točke pokrića
Vrsta materijala
DOS
Uvjeti iskorištavanja
Imenovanje (CC BY)
Način pristupa
Otvoreni pristup
Jezik
hrvatski - standardni
Datum izrade materijala
30.05.2022.
Tagovi
točka pokrića, break evan point
Datum unosa materijala
30.03.2022.
Status materijala
Gotov materijal
Verzija
1.0
Preporučeni materijali
Čimbenici koji utječu na razvoj poduzetništva
Tomislav Polić
Priprema za nastavni sat
Obrazovni sadržaji • Strukovne škole • Ekonomija, trgovina i poslovna administracija • Ekonomija
DOCX
Rovinj - biser podmorja
Pamela Budicin
Ostalo
Informativni i dokumentarni sadržaji • Stručno usavršavanje nastavnika
PDF
Komentari