Opis materijala
Priprema sadrži detaljni opis tijeka obrade, powerpoint prezentaciju koja prati pripremu te uvodni filmić, zadatke za praktični rad, kviz znanja i upute za izradu zdravog voćnog obroka u obliku "ražnjića".
Doprinosi
Dijana Šutak, Autor
Dijana Šutak, Osobe ili ustanove koje objavljuju materijal
Osoba ili ustanova koja objavljuje materijal
Kategorija materijala
- Obrazovni sadržaji-> Osnovne škole-> 5. razred
- Obrazovni sadržaji-> Osnovne škole-> 5. razred-> Zdravlje-> A. Tjelesno zdravlje
- Obrazovni sadržaji-> Osnovne škole-> 5. razred-> Zdravlje-> A. Tjelesno zdravlje-> A.2.2.A Razlikuje pravilnu od nepravilne prehrane i razumije važnost pravilne prehrane za zdravlje
Bilješke
Skraćeni naziv
Biljke u prehrani
Vrsta materijala
DOS
Uvjeti iskorištavanja
Imenovanje (CC BY)
Način pristupa
Otvoreni pristup
Jezik
hrvatski - standardni
Datum izrade materijala
18.02.2022.
Tagovi
pravilna prehrana, zdrav obrok, biljke u prehrani
Datum unosa materijala
18.02.2022.
Status materijala
Gotov materijal
Verzija
1.0
Preporučeni materijali
Primjeri dobre prakse u primjeni inovativnih metoda poučavanja - metodičke preporuke – scenariji - NABAVA ROBE U TRGOVINI NA MALO
Željko Milnović
digitalni obrazovni sadržaji
Obrazovni sadržaji • Strukovne škole • Ekonomija, trgovina i poslovna administracija • Ekonomija
Uređeno prije: 1d
1
Primjeri dobre prakse u primjeni inovativnih metoda poučavanja - metodičke preporuke – scenariji – EVIDENCIJA PROMJENA U POSLOVANJU
Željko Milnović
digitalni obrazovni sadržaji
Obrazovni sadržaji • Strukovne škole • Ekonomija, trgovina i poslovna administracija • Ekonomija
Uređeno danas
1

Komentari