KUHARSTVO: Slaganje menua, smjer kuhar, 3. razred Scenarij poučavanja

KUHARSTVO: Slaganje menua, smjer kuhar, 3. razred Scenarij poučavanja

  • Uređeno prije: 55mj
  • 157
  • Nema stručne ocjene
  • PDF

    Opis materijala

    Nastavna tema: Sredstva ponude jela Nastavna jedinica: Menu pisanje menua

    Doprinosi

    Ivan Gašpić, Osobe ili ustanove koje objavljuju materijal
    Silvija Bašić Palković, Autor
    Krunoslav Tilošanec, Autor
    Željka Horvat, Autor

    Osoba ili ustanova koja objavljuje materijal

    Kategorija materijala

    • Obrazovni sadržaji-> Strukovne škole
    • Obrazovni sadržaji-> Strukovne škole-> Turizam i ugostiteljstvo
    • Obrazovni sadržaji-> Strukovne škole-> Turizam i ugostiteljstvo-> Ugostiteljstvo
    • Obrazovni sadržaji-> Strukovne škole-> Turizam i ugostiteljstvo-> Ugostiteljstvo-> Kuhar

    Bilješke

    Skraćeni naziv

    Pisanje menua, smjer kuhar, 3. razred

    Vrsta materijala

    DOS

    Uvjeti iskorištavanja

    Imenovanje (CC BY)

    Način pristupa

    Otvoreni pristup

    Jezik

    hrvatski - standardni

    Datum izrade materijala

    25.01.2022.

    Tagovi

    namirnice pravilna prehrana tipovi prehrane funkcionalna hrana kalkulacija menu normativi

    Datum unosa materijala

    04.05.2021.

    Status materijala

    Gotov materijal

    Verzija

    1.0

    Komentari

    Nema komentara