Opis materijala
Nastavna tema: Hrvatska nacionalna kuhinja
Nastavna cjelina:
Doprinosi
Ivan Gašpić, Autor
Ivan Gašpić, Osobe ili ustanove koje objavljuju materijal
Osoba ili ustanova koja objavljuje materijal
Kategorija materijala
- Obrazovni sadržaji-> Strukovne škole
- Obrazovni sadržaji-> Strukovne škole-> Turizam i ugostiteljstvo
- Obrazovni sadržaji-> Strukovne škole-> Turizam i ugostiteljstvo-> Ugostiteljstvo
- Obrazovni sadržaji-> Strukovne škole-> Turizam i ugostiteljstvo-> Ugostiteljstvo-> Kuhar
Bilješke
Skraćeni naziv
Hrvatska nacionalna kuhinja
Vrsta materijala
DOS
Uvjeti iskorištavanja
Imenovanje (CC BY)
Način pristupa
Otvoreni pristup
Jezik
hrvatski - standardni
Datum izrade materijala
24.01.2022.
Tagovi
hrvatska tradicionalna jela hrvatske gastronomske regije tehnološki postupci sigurnosne mjere posluživanje jela kultura prehrane nacionalni identitet
Datum unosa materijala
12.04.2021.
Status materijala
Gotov materijal
Verzija
1.0
Preporučeni materijali
Sustav po sustav
Dražena Potočki, Antonela Matajić
Priprema za nastavni sat
Obrazovni sadržaji • Osnovne škole • 8. razred • Matematika
Mein Steckbrief-PRIMJER PRILAGODBE METODA, SADRŽAJ I AKTIVNOSTI ZA UĆENIKE S TEŠKOĆAMA-NJEMAČKI JEZIK, 5.razred
Priprema za nastavni sat
Obrazovni sadržaji • Osnovne škole • 5. razred • Strani jezik
Komentari