KUHARSTVO, Hrvatska nacionalna kuhinja, 3.razred, kuhar, scenarij poučavanja

KUHARSTVO, Hrvatska nacionalna kuhinja, 3.razred, kuhar, scenarij poučavanja

  • Uređeno prije: 55mj
  • 221
  • Nema stručne ocjene
  • PDF

    Opis materijala

    Nastavna tema: Hrvatska nacionalna kuhinja Nastavna cjelina: 

    Doprinosi

    Ivan Gašpić, Osobe ili ustanove koje objavljuju materijal

    Osoba ili ustanova koja objavljuje materijal

    Kategorija materijala

    • Obrazovni sadržaji-> Strukovne škole
    • Obrazovni sadržaji-> Strukovne škole-> Turizam i ugostiteljstvo
    • Obrazovni sadržaji-> Strukovne škole-> Turizam i ugostiteljstvo-> Ugostiteljstvo
    • Obrazovni sadržaji-> Strukovne škole-> Turizam i ugostiteljstvo-> Ugostiteljstvo-> Kuhar

    Bilješke

    Skraćeni naziv

    Hrvatska nacionalna kuhinja

    Vrsta materijala

    DOS

    Uvjeti iskorištavanja

    Imenovanje (CC BY)

    Način pristupa

    Otvoreni pristup

    Jezik

    hrvatski - standardni

    Datum izrade materijala

    24.01.2022.

    Tagovi

    hrvatska tradicionalna jela hrvatske gastronomske regije tehnološki postupci sigurnosne mjere posluživanje jela kultura prehrane nacionalni identitet

    Datum unosa materijala

    12.04.2021.

    Status materijala

    Gotov materijal

    Verzija

    1.0

    Komentari

    Nema komentara