Opis materijala
Digitalni obrazovni sadržaj prati nastavnu temu Mlinski proizvodi za predmet Poznavanje robe i prehrana za 1. razred smjer kuhar
Doprinosi
Jasminka Kalšan, Autor
Jasminka Kalšan, Osobe ili ustanove koje objavljuju materijal
Osoba ili ustanova koja objavljuje materijal
Kategorija materijala
- Obrazovni sadržaji-> Strukovne škole
- Obrazovni sadržaji-> Strukovne škole-> Turizam i ugostiteljstvo
- Obrazovni sadržaji-> Strukovne škole-> Turizam i ugostiteljstvo-> Ugostiteljstvo
- Obrazovni sadržaji-> Strukovne škole-> Turizam i ugostiteljstvo-> Ugostiteljstvo-> Kuhar
Bilješke
Skraćeni naziv
Brašna
Vrsta materijala
DOS
Uvjeti iskorištavanja
Imenovanje - Dijeli pod istim uvjetima (CC BY-SA)
Način pristupa
Otvoreni pristup
Jezik
hrvatski - standardni
Datum izrade materijala
17.11.2021.
Tagovi
gluten, krušno brašno, tip, oštrina brašna
Datum unosa materijala
20.04.2020.
Status materijala
Gotov materijal
Verzija
1.0
Preporučeni materijali
Trenutno nema materijala
Komentari