vinifikacija

vinifikacija

  • Uređeno prije: 65mj
  • 1
  • Nema stručne ocjene
Online pregled

    Opis materijala

    Digitalni obrazovni sadržaj prati nastavnu temu Proizvodnja vina za predmet Poznavanje robe i prehrana, za 3. razred, smjer kuhar

    Doprinosi

    Jasminka Kalšan, Osobe ili ustanove koje objavljuju materijal

    Osoba ili ustanova koja objavljuje materijal

    Kategorija materijala

    • Obrazovni sadržaji-> Strukovne škole
    • Obrazovni sadržaji-> Strukovne škole-> Turizam i ugostiteljstvo
    • Obrazovni sadržaji-> Strukovne škole-> Turizam i ugostiteljstvo-> Ugostiteljstvo
    • Obrazovni sadržaji-> Strukovne škole-> Turizam i ugostiteljstvo-> Ugostiteljstvo-> Kuhar

    Bilješke

    Skraćeni naziv

    vinifikacija

    Vrsta materijala

    DOS

    Uvjeti iskorištavanja

    Imenovanje - Dijeli pod istim uvjetima (CC BY-SA)

    Način pristupa

    Otvoreni pristup

    Jezik

    hrvatski - standardni

    Datum izrade materijala

    16.11.2021.

    Tagovi

    mošt, prešanje, kom

    Datum unosa materijala

    30.06.2020.

    Status materijala

    Gotov materijal

    Verzija

    1.0

    Komentari

    Nema komentara