Opis materijala
Digitalni obrazovni sadržaj prati nastavnu temu Proizvodnja vina za predmet Poznavanje robe i prehrana, za 3. razred, smjer kuhar
Doprinosi
Jasminka Kalšan, Autor
Jasminka Kalšan, Osobe ili ustanove koje objavljuju materijal
Osoba ili ustanova koja objavljuje materijal
Kategorija materijala
- Obrazovni sadržaji-> Strukovne škole
- Obrazovni sadržaji-> Strukovne škole-> Turizam i ugostiteljstvo
- Obrazovni sadržaji-> Strukovne škole-> Turizam i ugostiteljstvo-> Ugostiteljstvo
- Obrazovni sadržaji-> Strukovne škole-> Turizam i ugostiteljstvo-> Ugostiteljstvo-> Kuhar
Bilješke
Skraćeni naziv
vinifikacija
Vrsta materijala
DOS
Uvjeti iskorištavanja
Imenovanje - Dijeli pod istim uvjetima (CC BY-SA)
Način pristupa
Otvoreni pristup
Jezik
hrvatski - standardni
Datum izrade materijala
16.11.2021.
Tagovi
mošt, prešanje, kom
Datum unosa materijala
30.06.2020.
Status materijala
Gotov materijal
Verzija
1.0
Preporučeni materijali
vinifikacija
Jasminka Kalšan
Obrazovni element
Obrazovni sadržaji • Strukovne škole
Uređeno prije: 65mj
1
Komentari