Opis materijala
Digitalni obrazovni sadržaj prati nastavnu temu Sastojci hrane za predmet Poznavanje robe i prehrana, za 1. razred, smjer slastičar
Doprinosi
Jasminka Kalšan, Autor
Jasminka Kalšan, Osobe ili ustanove koje objavljuju materijal
Osoba ili ustanova koja objavljuje materijal
Kategorija materijala
- Obrazovni sadržaji-> Strukovne škole
- Obrazovni sadržaji-> Strukovne škole-> Turizam i ugostiteljstvo
- Obrazovni sadržaji-> Strukovne škole-> Turizam i ugostiteljstvo-> Ugostiteljstvo
- Obrazovni sadržaji-> Strukovne škole-> Turizam i ugostiteljstvo-> Ugostiteljstvo-> Slastičar
Bilješke
Skraćeni naziv
Sastojci hrane
Vrsta materijala
DOS
Uvjeti iskorištavanja
Imenovanje - Dijeli pod istim uvjetima (CC BY-SA)
Način pristupa
Otvoreni pristup
Jezik
hrvatski - standardni
Datum izrade materijala
14.11.2021.
Tagovi
ugljikohidrati, masti, bjelančevine
Datum unosa materijala
22.08.2021.
Status materijala
Gotov materijal
Verzija
1.0
Preporučeni materijali
PRIRUČNIK - POZNAVANJE ROBE - UPOZNAVANJE S PODJELOM I SASTOJCIMA HRANE, KONZERVIRANJEM NAMIRNICA TE KVARENJEM HRANE - za 10-20 nastavnih sati
Jadranka Dorešić, Aleksandra Hohnjec
Cjeloviti obrazovni sadržaj
Obrazovni sadržaji • Strukovne škole • Ekonomija, trgovina i poslovna administracija • Ekonomija
PDF
PISANA PRIPREMA ZA IZVEDBU NASTAVNOG SATA IZ PROCESA PRIPREME HRANE
Jasmina Cvetnić
Priprema za nastavni sat
Obrazovni sadržaji • Strukovne škole • Poljoprivreda, prehrana i veterina • Prehrana
PDF
Komentari