Opis materijala
Digitalni obrazovni sadržaj prati nastavnu temu Povrće za predmet Tehnologija zanimanja, za 2. razred, smjer pomoćni kuhar-slastičar
Digitalni obrazovni sadržaj izrađen je u digitalnom alatu wisc.
Doprinosi
Jasminka Kalšan, Autor
Jasminka Kalšan, Osobe ili ustanove koje objavljuju materijal
Osoba ili ustanova koja objavljuje materijal
Kategorija materijala
- Obrazovni sadržaji-> Strukovne škole
- Obrazovni sadržaji-> Strukovne škole-> Turizam i ugostiteljstvo
- Obrazovni sadržaji-> Strukovne škole-> Turizam i ugostiteljstvo-> Ugostiteljstvo
- Obrazovni sadržaji-> Strukovne škole-> Turizam i ugostiteljstvo-> Ugostiteljstvo-> Pomoćni kuhar i slastičar - TES
Bilješke
Skraćeni naziv
Podjela povrća
Vrsta materijala
DOS
Uvjeti iskorištavanja
Imenovanje - Dijeli pod istim uvjetima (CC BY-SA)
Način pristupa
Otvoreni pristup
Jezik
hrvatski - standardni
Datum izrade materijala
14.11.2021.
Tagovi
mrkva, brokula, rajčica
Datum unosa materijala
24.01.2021.
Status materijala
Gotov materijal
Verzija
1.0
Preporučeni materijali
Ponavljanje (Podjela i razvoj geografije u RH i svijetu, svemir i Sunčev sustav te postanak, oblik i dimenzije Zemlje)
Karlo Horvat, Klara Horvat
digitalni obrazovni sadržaji
Obrazovni sadržaji • Srednje škole - opći predmeti • 1. razred • Geografija
Uređeno prije: 2mj
2
Povrće i upotreba povrća u kulinarstvu; prošireni meni
Završni i seminarski radovi
Obrazovni sadržaji • Strukovne škole • Turizam i ugostiteljstvo • Ugostiteljstvo
DOCX
Komentari