Opis materijala
Obrazovni sadržaj namijenjen je učenicima trećeg razreda zanimanje konobar za ponavljanje ili samovrednovanje nastavnih sadržaja nakon obrade nastavne cjeline "Meso i mesni proizvodi".
Digitalni obrazovni sadržaj izrađen je u alatu Quizizz.
Doprinosi
Snježana Janković, Autor
Snježana Janković, Osobe ili ustanove koje objavljuju materijal
Osoba ili ustanova koja objavljuje materijal
Kategorija materijala
- Obrazovni sadržaji-> Strukovne škole-> Turizam i ugostiteljstvo
- Obrazovni sadržaji-> Strukovne škole-> Turizam i ugostiteljstvo-> Ugostiteljstvo
- Obrazovni sadržaji-> Strukovne škole-> Turizam i ugostiteljstvo-> Ugostiteljstvo-> Konobar
Bilješke
Skraćeni naziv
Meso i mesni proizvodi
Vrsta materijala
DOS
Uvjeti iskorištavanja
Imenovanje - Dijeli pod istim uvjetima (CC BY-SA)
Način pristupa
Otvoreni pristup
Jezik
hrvatski - standardni
Datum izrade materijala
22.12.2020.
Tagovi
perad, meso, divljač, stoka za klanje, kobasice, pršut, fezandiranje
Datum unosa materijala
17.12.2020.
Status materijala
Gotov materijal
Verzija
1.0
Preporučeni materijali
Poljoprivreda – sklad prirodnih i društvenih čimbenika
Priprema za nastavni sat
Obrazovni sadržaji • Srednje škole - opći predmeti • 4. razred • Geografija
Priprema nastavnog sata Modul: Higijena i ekologija
Priprema za nastavni sat
Obrazovni sadržaji • Strukovne škole • Turizam i ugostiteljstvo • Ugostiteljstvo
Komentari