Opis materijala
Ovaj digitalni obrazovni sadržaj namijenjen je učenicima drugog razreda, zanimanje konobar, za ponavljanje i/ili vrednovanje nastavnih sadržaja nakon obrade nastavnih tema vezanih uz cjelinu Hranjivi sastojci. Digitalni obrazovni sadržaj izrađen je u alatu Quizizz.
Doprinosi
Snježana Janković, Osobe ili ustanove koje objavljuju materijal
Snježana Janković, Autor
Osoba ili ustanova koja objavljuje materijal
Kategorija materijala
- Obrazovni sadržaji-> Strukovne škole
- Obrazovni sadržaji-> Strukovne škole-> Turizam i ugostiteljstvo-> Ugostiteljstvo
- Obrazovni sadržaji-> Strukovne škole-> Turizam i ugostiteljstvo-> Ugostiteljstvo-> Konobar
Bilješke
Skraćeni naziv
Sastojci hrane
Vrsta materijala
DOS
Uvjeti iskorištavanja
Imenovanje (CC BY)
Način pristupa
Otvoreni pristup
Jezik
hrvatski - standardni
Datum izrade materijala
20.12.2020.
Tagovi
voda, ugljikohidrati, masti, enzimi, bjelančevine, vitamini, minerali
Datum unosa materijala
09.02.2020.
Status materijala
Gotov materijal
Verzija
1.0
Preporučeni materijali
PRIRUČNIK - POZNAVANJE ROBE - UPOZNAVANJE S PODJELOM I SASTOJCIMA HRANE, KONZERVIRANJEM NAMIRNICA TE KVARENJEM HRANE - za 10-20 nastavnih sati
Jadranka Dorešić, Aleksandra Hohnjec
Cjeloviti obrazovni sadržaj
Obrazovni sadržaji • Strukovne škole • Ekonomija, trgovina i poslovna administracija • Ekonomija
PDF
Uz Svjetski dan hrane
Melita Horvatek Forjan
Priprema za nastavni sat
Obrazovni sadržaji • Osnovne škole • 7. razred • Hrvatski jezik
PPTX
Komentari