Standardi i standardizacija u ugostiteljstvu Kategorizacija ugostiteljskih objekata

Standardi i standardizacija u ugostiteljstvu Kategorizacija ugostiteljskih objekata

  • Uređeno prije: 61mj
  • 1
  • Nema stručne ocjene
Online pregled

    Opis materijala

    Izrada Padleta tijekom online nastave - ponavljanje gradiva učenika 1. razreda. Učenici su odgovorili na zadani pojam i priložili odgovarajuću fotografiju.

    Doprinosi

    Katica Sunarić, Osobe ili ustanove koje objavljuju materijal
    Učenici 1.h, Ekonomske škole Požega, Autor

    Osoba ili ustanova koja objavljuje materijal

    Kategorija materijala

    • Obrazovni sadržaji-> Strukovne škole
    • Obrazovni sadržaji-> Strukovne škole-> Turizam i ugostiteljstvo
    • Obrazovni sadržaji-> Strukovne škole-> Turizam i ugostiteljstvo-> Turizam
    • Obrazovni sadržaji-> Strukovne škole-> Turizam i ugostiteljstvo-> Turizam-> Hotelijersko-turistički tehničar

    Bilješke

    Hotelijersko-turistički tehničar, 1. razred, ugostiteljstvo

    Skraćeni naziv

    Standardi i kategorije

    Vrsta materijala

    DOS

    Uvjeti iskorištavanja

    Otvoreni sadržaj

    Način pristupa

    Otvoreni pristup

    Jezik

    hrvatski - standardni

    Datum izrade materijala

    31.10.2020.

    Tagovi

    Materijalni standard, tehnološki standard, govorni standard, sustav HACCP, Pojam kategorizacije, obvezni elementi za kategoriju, cilj kategorizacije, standardizirana ploča

    Datum unosa materijala

    15.10.2020.

    Status materijala

    Gotov materijal

    Verzija

    1.0

    Komentari

    Nema komentara