FRANCUSKI JEZIK 5 - Modul 6 - La nourriture et les fêtes

e-skole

FRANCUSKI JEZIK 5 - Modul 6 - La nourriture et les fêtes

  • Uređeno prije: 25mj
  • 218
  • Nema stručne ocjene
  • ZIP

    Opis materijala

    Kroz temu posvećenu hrani i blagdanima uče se nazivi za voće povrće prehrambene artikle tipična francuska jela vezana uz svakodnevne prehrambene navike i blagdane. Naručuje se hrana u restoranu.

    Doprinosi

    Lea Ivanovski, Autor
    Alexis Messmer, Autor
    Maja Zorica, Urednik
    Maja Pivčević, Metodičar
    Dubravka Skenderović-Keleč, Recenzent
    Vedrana Medojević, Recenzent

    Osoba ili ustanova koja objavljuje materijal

    Kategorija materijala

    • Obrazovni sadržaji-> Osnovne škole-> 5. razred-> Strani jezik-> Francuski jezik-> A. Komunikacijska jezična kompetencija-> OŠ FJ (1) A.5.1. Učenik razumije kratki i vrlo jednostavni tekst u prilagođenome govoru
    • Obrazovni sadržaji-> Osnovne škole-> 5. razred-> Strani jezik-> Francuski jezik-> B. Međukulturna komunikacijska kompetencija-> OŠ FJ (1) B.5.1. Učenik povezuje jednostavne činjenice o vlastitoj i frankofonskoj kulturi sa stečenim znanjem i iskustvom
    • Obrazovni sadržaji-> Osnovne škole-> 5. razred-> Strani jezik-> Francuski jezik-> A. Komunikacijska jezična kompetencija-> OŠ FJ (1) A.5.4. Učenik govori vrlo kratki i vrlo jednostavni tekst
    • Obrazovni sadržaji-> Osnovne škole-> 5. razred-> Strani jezik-> Francuski jezik-> A. Komunikacijska jezična kompetencija-> OŠ FJ (1) A.5.5. Učenik sudjeluje u vrlo kratkome i vrlo jednostavnome razgovoru

    Bilješke

    Skraćeni naziv

    FRANCUSKI JEZIK 5 - Modul 6 - La nourriture et les fête

    Vrsta materijala

    DOS

    Uvjeti iskorištavanja

    Imenovanje - Nekomercijalno - Dijeli pod istim uvjetima (CC BY-NC-SA)

    Način pristupa

    Otvoreni pristup

    Jezik

    francuski

    Datum izrade materijala

    22.04.2020.

    Tagovi

    pravilna prehrana, restoran, recept, obroci, prehrambene navike, tržnica, prehrambeni artikli, tradicionalni blagdani, francuska jela, frankofonska jela

    Datum unosa materijala

    22.04.2020.

    Status materijala

    Gotov materijal

    Verzija

    1.4

    Komentari

    Nema komentara