Opis materijala
Prehrambene navike važnost pravilne prehrane nabava i priprema namirnica snalaženje u restoranu i tradicionalna francuska kuhinja.
Doprinosi
ANKA MARIĆ, Autor
Vesna Poljak, Autor
Michel Forissier, Autor
Hrvatska akademska i istraživačka mreža CARNET, Vlasnik (izdavač, osoba ili ustanova koja ima pravo iskorištavanja)
Maja Zorica, Urednik
Maja Pivčević, Metodičar
Rea Lujić, Recenzent
Vedrana Medojević, Recenzent
Osoba ili ustanova koja objavljuje materijal
Kategorija materijala
- Obrazovni sadržaji-> Srednje škole - opći predmeti-> 1. razred-> Strani jezik-> Francuski jezik-> A. Komunikacijska jezična kompetencija-> SŠ FJ (2) A.1.1. Učenik razumije vrlo kratki i vrlo jednostavni tekst u prilagođenome govoru
- Obrazovni sadržaji-> Srednje škole - opći predmeti-> 1. razred-> Strani jezik-> Francuski jezik-> A. Komunikacijska jezična kompetencija-> SŠ FJ (2) A.1.2. Učenik razumije vrlo kratki i vrlo jednostavni pisani tekst
- Obrazovni sadržaji-> Srednje škole - opći predmeti-> 1. razred-> Strani jezik-> Francuski jezik-> A. Komunikacijska jezična kompetencija-> SŠ FJ (2) A.1.4. Učenik govori vrlo kratki i vrlo jednostavni tekst
- Obrazovni sadržaji-> Srednje škole - opći predmeti-> 1. razred-> Strani jezik-> Francuski jezik-> B. Međukulturna komunikacijska kompetencija-> SŠ FJ (2) B.1.1. Učenik uspoređuje osnovne činjenice o vlastitoj i frankofonskoj kulturi
- Obrazovni sadržaji-> Srednje škole - opći predmeti-> 1. razred-> Strani jezik-> Francuski jezik-> C. Samostalnost u ovladavanju jezikom-> SŠ FJ (2) C.1.1. Učenik primjenjuje vrlo jednostavne i jednostavne strategije za slušanje i čitanje
- Obrazovni sadržaji-> Srednje škole - opći predmeti-> 1. razred-> Strani jezik-> Francuski jezik-> C. Samostalnost u ovladavanju jezikom-> SŠ FJ (2) C.1.3. Učenik se koristi različitim izvorima informacija na ciljnome jeziku
Bilješke
Skraćeni naziv
FRANCUSKI JEZIK 1 - Nastavljači - Modul 2
Vrsta materijala
DOS
Uvjeti iskorištavanja
Imenovanje - Nekomercijalno - Dijeli pod istim uvjetima (CC BY-NC-SA)
Način pristupa
Otvoreni pristup
Jezik
francuski
Datum izrade materijala
22.04.2020.
Tagovi
namirnice, restoran, Hrana, zdrava prehrana, gastronomija, prehrambene navike, popis za kupovinu, tradicionalna frankofonska jela
Datum unosa materijala
22.04.2020.
Status materijala
Gotov materijal
Verzija
1.3
Preporučeni materijali
Europski dan jezika
Lea Pintarić
Priprema za nastavni sat
Obrazovni sadržaji • Osnovne škole • 5. razred • Strani jezik
DOCX
Tehnička kultura 8. razred
digitalni obrazovni sadržaji
Obrazovni sadržaji • Osnovne škole • 8. razred • Tehnička kultura
Uređeno prije: 9d
1
Komentari