FRANCUSKI JEZIK 1 - Nastavljači - Modul 8 - La gastronomie

e-skole

FRANCUSKI JEZIK 1 - Nastavljači - Modul 8 - La gastronomie

  • Uređeno prije: 26mj
  • 128
  • Nema stručne ocjene
  • ZIP

    Opis materijala

    Prehrambene navike važnost pravilne prehrane nabava i priprema  namirnica snalaženje u restoranu i tradicionalna francuska kuhinja.

    Doprinosi

    Michel Forissier, Autor
    Hrvatska akademska i istraživačka mreža CARNET, Vlasnik (izdavač, osoba ili ustanova koja ima pravo iskorištavanja)
    Maja Zorica, Urednik
    Maja Pivčević, Metodičar
    Rea Lujić, Recenzent
    Vedrana Medojević, Recenzent

    Osoba ili ustanova koja objavljuje materijal

    Kategorija materijala

    • Obrazovni sadržaji-> Srednje škole - opći predmeti-> 1. razred-> Strani jezik-> Francuski jezik-> A. Komunikacijska jezična kompetencija-> SŠ FJ (2) A.1.1. Učenik razumije vrlo kratki i vrlo jednostavni tekst u prilagođenome govoru
    • Obrazovni sadržaji-> Srednje škole - opći predmeti-> 1. razred-> Strani jezik-> Francuski jezik-> A. Komunikacijska jezična kompetencija-> SŠ FJ (2) A.1.2. Učenik razumije vrlo kratki i vrlo jednostavni pisani tekst
    • Obrazovni sadržaji-> Srednje škole - opći predmeti-> 1. razred-> Strani jezik-> Francuski jezik-> A. Komunikacijska jezična kompetencija-> SŠ FJ (2) A.1.4. Učenik govori vrlo kratki i vrlo jednostavni tekst
    • Obrazovni sadržaji-> Srednje škole - opći predmeti-> 1. razred-> Strani jezik-> Francuski jezik-> B. Međukulturna komunikacijska kompetencija-> SŠ FJ (2) B.1.1. Učenik uspoređuje osnovne činjenice o vlastitoj i frankofonskoj kulturi
    • Obrazovni sadržaji-> Srednje škole - opći predmeti-> 1. razred-> Strani jezik-> Francuski jezik-> C. Samostalnost u ovladavanju jezikom-> SŠ FJ (2) C.1.1. Učenik primjenjuje vrlo jednostavne i jednostavne strategije za slušanje i čitanje
    • Obrazovni sadržaji-> Srednje škole - opći predmeti-> 1. razred-> Strani jezik-> Francuski jezik-> C. Samostalnost u ovladavanju jezikom-> SŠ FJ (2) C.1.3. Učenik se koristi različitim izvorima informacija na ciljnome jeziku

    Bilješke

    Skraćeni naziv

    FRANCUSKI JEZIK 1 - Nastavljači - Modul 2

    Vrsta materijala

    DOS

    Uvjeti iskorištavanja

    Imenovanje - Nekomercijalno - Dijeli pod istim uvjetima (CC BY-NC-SA)

    Način pristupa

    Otvoreni pristup

    Jezik

    francuski

    Datum izrade materijala

    22.04.2020.

    Tagovi

    namirnice, restoran, Hrana, zdrava prehrana, gastronomija, prehrambene navike, popis za kupovinu, tradicionalna frankofonska jela

    Datum unosa materijala

    22.04.2020.

    Status materijala

    Gotov materijal

    Verzija

    1.3

    Komentari

    Nema komentara