HRANJIVE TVARI

HRANJIVE TVARI

  • Uređeno prije: 26mj
  • 1
  • Nema stručne ocjene
Online pregled

    Opis materijala

    Razvrstajte namirnice prema vrsti hranjive tvari koja je zastupljena u najvećoj količini. Vježbu možemo raditi kao završno ponavljanje na satu. Vježba potiče samovrednovanje učenika.

    Doprinosi

    Snježana Janković, Osobe ili ustanove koje objavljuju materijal

    Osoba ili ustanova koja objavljuje materijal

    Kategorija materijala

    • Obrazovni sadržaji-> Strukovne škole-> Poljoprivreda, prehrana i veterina
    • Obrazovni sadržaji-> Strukovne škole-> Poljoprivreda, prehrana i veterina-> Prehrana
    • Obrazovni sadržaji-> Strukovne škole-> Turizam i ugostiteljstvo-> Ugostiteljstvo
    • Obrazovni sadržaji-> Strukovne škole-> Turizam i ugostiteljstvo-> Ugostiteljstvo-> Konobar
    • Obrazovni sadržaji-> Strukovne škole-> Turizam i ugostiteljstvo-> Ugostiteljstvo-> Kuhar
    • Obrazovni sadržaji-> Strukovne škole-> Turizam i ugostiteljstvo-> Ugostiteljstvo-> Slastičar

    Bilješke

    Skraćeni naziv

    Hranjive tvari

    Vrsta materijala

    DOS

    Uvjeti iskorištavanja

    Imenovanje - Dijeli pod istim uvjetima (CC BY-SA)

    Način pristupa

    Otvoreni pristup

    Jezik

    hrvatski - standardni

    Datum izrade materijala

    11.10.2019.

    Tagovi

    masti, ugljikohidrati i bjelančevine

    Datum unosa materijala

    10.10.2019.

    Status materijala

    Gotov materijal

    Verzija

    1.0

    Komentari

    Nema komentara